A Roni ABC lánc élelmiszerbolt üzletei 2002 óta működnek a nap 24 órájában. A hazai lakossági szükségletek kielégítése mellett, figyelembe vettük az idegenforgalom igényeit is. Egyedi berendezéseket terveztünk, hogy üzleteink hangulata a nemzetközi színvonalnak is megfeleljen. Kínálatunkban már több mint 20000 termék található, amit vásárlóink igényei alapjánk alakítottunk ki üzleteinkben.

Családias hangulató, pörgős csapat vagyunk

Kollégáinkra odafigyelünk, segítjük őket munkájuk során a fejlődésben. Rátermettség esetén előrelépési lehetőséget biztosítunk.

Megbízható, munkájukra igényes kollégákat keresünk. Budapesten több üzletünkbe várjuk a jelentkezőket.

Budapest belvárosában található a legtöbb üzletünk, de a közelmúltban új üzleteket nyitottunk a II., XIII., XIV., XX. kerületekben is. A fejlődésben nem állunk meg! Hamarosan ismét boltot nyitunk a XII. kerületben is! A fejlődéshez elengedhetetlen a profi bolti csapatok összeállítása, ezért árufeltöltő, eladó-pénztáros, műszakvezető, illetve új üzleteinkbe üzletvezető kollégák jelentkezését is várjuk.

Egyénre szabott, rugalmas munkaidő...

Üzleteinkben három műszakos munkarendben látjuk el az éjjel-nappali feladatokat, ezért kollégáink egyéni / családi igényeinek megfelelően tudunk személyre szabott munkakört, beosztást biztosítani.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink