A Roland Divatház története a nyakkendővel kezdődik és 1987-ig nyúlik vissza. A nyakkendőgyártást és forgalmazást a férfikonfekció bevezetése követte az 1990-es évek elején. Majd az évtized végén jelentek meg a mai napig is forgalmazott világmárkák (HUGO BOSS, Tommy Hilfiger és Calvin Klein) cégünk portfóliójában.

Fontosnak tartjuk a cégek, események, delegációk öltöztetését és a sport támogatását. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy 2017-es budapesti Úszó Világbajnokság szervezőinek és résztvevőinek egységes megjelenéséhez hozzájárulhattunk.Több olimpiai formaruha, a labdarúgó, kézilabda, vízilabda, úszó és jégkorong válogatottak öltöztetése mellett például a MAC Újbuda, a Pick Szeged Kézilabda csapata és a Ferencváros vízilabda csapata is kínálatunkból öltözködik.

Életünk része a televíziós médiában való részvétel. Ruháinkkal találkozhat a néző több országos és helyi csatornán. Az RTL Klub és az ATV televíziókkal hosszú ideje folytatunk együttműködést.

Cégünk húsz üzletével az egész ország területén széleskörű választékot nyújt a divat kedvelőinek, nemtől függetlenül minden korosztálynak az elegáns kifinomult öltönyöktől, a casual outfiteken keresztül az ikonikus fehérneműkig.

Több évtizedes kiskereskedelmi tapasztalattal mostantól a magyar online kiskereskedelmi piac jelentős szereplője kívánunk lenni. Ezen felül továbbra is garantáljuk azt tökéletes szabást, eleganciát, stílusos megjelenést, minden alkalomra kitűnő választást és a luxus márkák otthonát, amelyet eddig megszokhattak vásárlóink. Megbízható és évtizedes tapasztalattal rendelkező formaruha gyártót és sport csapatok hű támogatóját. A fenntarthatóság elkötelezett hívét és egy tanulságos mesét.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink