A REHAU világszerte vezető prémium márka a polimer alapú fejlesztések és rendszerek területén. A vállalatcsoport több mint 60 évvel ezelőtt az észak-bajorországi Rehau városban alakult. A cég a helyhez való szoros kötődése jeleként a település nevét vette fel. A családi vállalkozást ma már a második generáció irányítja. A REHAU polimer alapú megoldásaival csak és kizárólag további beépítésre kerülő termékeket állít elő, melyek főként az autó- és az építőipar területén kerülnek felhasználásra.

A REHAU vállalat ma a világ szinte minden országában jelen van, gyártással vagy kereskedelemmel. Telephelyei Japántól Dél-Amerikáig megtalálhatók. Több, mint 25 évvel ezelőtt kezdett el Kelet-Európa felé nyitni. A térségben először Csehországban, majd Lengyelországban, és harmadikként, 1993-ban Magyarországon is megjelent. A cég jelenleg közel 40 fős csapattal dolgozik. Győrben 450 főt, Újhartyánban hamarosan 700 főt foglalkoztató REHAU autóipari gyáregység is üzemel, amelyben lökhárítókat állítanak elő és konfekcionálnak az Audi, a Skoda és más neves autómárkák számára.

A vállalat tevékenysége alapvetően három stratégiai üzletágra osztható, ezek: termékek az autóipar számára, termékek az építőipar számára és termékek az egyéb ipari alkalmazások számára. A három stratégiai terület közül a REHAU Kft. Magyarországon az építőipari alkalmazásairól a legismertebb. Legfontosabb célkitűzése, hogy energiatakarékos megoldásokat szállítson az építőipar különböző ágazatai számára. Az építőipariban a REHAU otthon van a nyílászáró- és függönyfal-technika iparágban, az épületen belüli fűtésmegoldásokban (felületfűtés és -hűtés), valamint a vízkezelésben és a geotermikus energia hasznosításában. Nem csak kiszállítja a terméket, de tanácsadással, ismeretterjesztéssel is szolgál az iparág résztvevői felé.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink