Rehau Forgalmazó Kft. Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com
REHAU fenntartható megoldásokat szolgáltat a jövő olyan fontos ökológiai és gazdasági kihívásaira, mint az energiahatékony építés, a megújuló energiák használata, a vízgazdálkodás, valamint a mobilitás és a jövőbeni életterek kialakítása. Kompetenciája és innovációs kedve tette a REHAU csoportot a polimeralapú rendszermegoldások piacvezető szállítójává az építőipar, az autóipar és az ipar területén. A nagy fejlesztési teljesítménynek és az erős, decentralizált értékesítési és szolgáltatási központoknak köszönhetően a nemzetközi csoport ma már a TOP-szállítók között szerepel a piacon.

A vállalat megalapítása óta REHAU egyéni műanyag receptúrák fejlesztésével törekszik új felhasználási területek felderítésére. Célunk, hogy a hagyományos alapanyagokat teljesítőképesebb polimer anyagokkal helyettesítsük, és kreatív rendszermegoldásainkkal biztosítsunk többletértéket és hasznot partnereink számára.

54 országban több, mint 170 telephelyen csaknem 19.000 munkatárs dolgozik a vállalat növekedéséért és sikeréért. REHAU öt kontinensen folyamatosan építi globális hálózatát, hogy a helyi piacokon lokális partnerként lehessen jelen. A családi vállalat a jövőben is független kíván maradni, és elsősorban a közép- és hosszú távú célokra koncentrál, a rövidtávú haszonszerzés helyett. Tevékenységei ezért már ma is a jövő legfontosabb témái köré csoportosulnak, ezek az energiahatékonyság, megújuló energiák, vízgazdálkodás, mobilitás és élet a jövőben.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink