A RAVAK cseh céget a Kreysa és Vařeka család alapította 1991-ben, akik mindmáig a vállalat aktív vezetői. E két családnak sikerült felépíteni Csehország legnagyobb fürdőszoba-berendezés gyártóját. A termékválasztékban eleinte csak zuhanykabinok és kádak szerepeltek, eredetileg egy francia gyártótól. 1993-ban a RAVAK belső fejlesztésbe kezdett, majd egy évvel később bemutatta a Supernova zuhanykabint, mely saját, szabadalmaztatott technológiájával készült, és amelyet vásárlóink mindmáig a piacon található legmegbízhatóbb zuhanyfülkének tartanak.

A cseh RAVAK Rt. leányvállalataként, 1999-ben kezdte el működést a RAVAK Hungary Kft. Az idei évben 23. évfordulóját ünneplő vállalkozás mögött valódi gazdasági sikertörténet van.

A jelenleg több, mint 60 főt foglalkoztató szervezet maghatározó szereplője a magyar fürdőszobai berendezések és kiegészítők piacának. Ezt a sikeres pozíciót 6 termékcsaládban szolgáltatja:
- zuhanykabinok és zuhanyajtók
- zuhanytálcák, padlóösszefolyók, zuhanyfolyókák
- kádak, kádparavánok
- mosdók és fürdőszobabútorok
- szaniter kerámia és kiegészítők
- csaptelepek és kiegészítők

A RAVAK további jellegzetessége – ami egyedülálló ezen a szolgáltatási területen -, hogy fürdőszobai mérettől függetlenül, tökéletes összhangot kínálva, fürdőszobai koncepciókat ajánl a vásárlóknak, az egységes design és a kifogástalan megmunkálás jegyében.

A RAVAK design-erei – Krystof Nosal és Achim Storz – gondoskodnak arról, hogy évről-évre nemzetközi szakavatott zsűri előtt méressék meg tudásukat a RAVAK termékeken keresztül. Ennek hozadéka a számos bezsebelt és megnyert elismerés: RedDot Design Award, IF design Award, Top Design Award, Elle Deco Award és Good Design Award.

A vállalkozás kellő tapasztalattal rendelkezik a beruházások területén, hiszen 2008 októberében avatták fel a 14500 négyzetméteres alapterületű, 2,7 milliárd forintból elkészült RBC Irodaházat a RAVAK Hungary és sok más bérlő jelenlegi telephelyét.

A cég további fejlődéséhez, exportjának növeléséhez, szükségessé vált a raktározási kapacitás bővítése. A cég 2019 -ben újabb,  2,5 mld Ft értékű, új RAVAK logisztikai és Szakemberképző Központ megépítéséről döntött. A kivitelezés 2019 tavaszán kezdődött el zöldmezős beruházással, Kistarcsán, az M0-ás körgyűrűnél, ahol a legmodernem raktározási technológiák kerültek beépítésre. Intelligens, automatizált rendszerek biztosítják a kényelmes és hatékony munkavégzést és az ország építőipari szakembereinek képzését.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink