A magyar Raiffeisen Bank egyidős a hazai kétszintű bankrendszerrel. A pénzügyi piac egyik meghatározó, univerzális szolgáltatásokat nyújtó szereplője. Működésének záloga a munkatársak szakértelme, az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása és a tőkeerős tulajdonosi háttér.

Lakossági fiókhálózat

A Raiffeisen 67 lakossági bankfiókkal van jelen Magyarországon. Egy univerzális, és gördülékeny ügyfélkiszolgálást biztosító, modern alapokra helyezett fiókhálózattal várjuk ügyfeleinket és leendő munkatársainkat. A kulcs a digitalizáció, hiszen ügyfeleinknek kényelmes, igényeikre szabott, akár otthonról elérhető szolgáltatásokra van szüksége. Fiókhálózatunk erőssége, hogy átgondolt karriertervezés ál mögötte. Számtalan kollégánk gyakornok kora óta nálunk dolgozik tanácsadóként, fiókigazgatóként.

Juttatások

A piac egyik legszélesebb cafeteria palettájából választhatsz nálunk, hiszen több mint 15 féle cafeteria-elemünk van. Ezen felül a hétköznapi számlavezetést is hatalmas kedvezményekkel tudjuk biztosítani munkatársainknak, de akár a lakásvásárlási terveid megvalósításában is extra kedvezményekkel tudunk támogatni Téged! Természetesen munkakörtől függően különböző bónuszok, incentive-ek, és egyéb juttatások is elérhetők nálunk!

Érdekességek

Kétszázötven kollégánk ünnepelte a több, mint tizedik Raiffeisen Bankos jubileumát 2020-ban, közülük tizennégyen a huszonötödiket! Cégünk munkavállalóinak átlagéletkora 39 év. Nálunk évtizedes hagyomány együtt elmenni Tihanyba egy nagy hétvégére, ahol a szakmai programok mellett a szórakozás is kiemelt szerepet kap. Van diverzitást támogató projektünk, Jól- Lét, Egészség és New Generation programunk is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink