A Raiffeisen bankcsoport küldetése… "A folyamatos innovációt kiváló ügyfélélménnyé alakítjuk át!" …víziónk, amit 2025-re el szeretnék érni: "Mi vagyunk a leginkább ajánlott pénzügyi szolgáltató a régióban."

Együtt dolgozunk

Sokkal többet érhetünk el, ha együtt dolgozunk, megbeszéljük a dolgokat, figyelünk egymásra és támogatjuk egymást. Kölcsönös megértésen, tiszteleten és bizalmon alapuló környezetet teremtünk. Ösztönözzük a sokszínűséget. Kollégáinkkal, partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt többet érünk el, mint egyénileg.

Felelősségteljesen cselekszünk

Ha mindannyian készek vagyunk felelősséget vállalni, nagy változásokat érhetünk el. Egyénileg és együtt is felvállaljuk döntéseinket. Felelősek vagyunk munkánk eredményéért. Mindig figyelembe vesszük cselekedeteink következményeit. A társadalom felelős tagjaként fenntartható vállalkozást építünk. Dióhéjban összegyűjtöttük NEKED, hogy mi az, amire mi büszkék vagyunk, miért érdemes a RAIFFEISEN CSAPATÁHOZ tartozni, együtt dolgozni, közös sikereket elérni.

EMPLOYEE SURVEY - Munkatársi elégedettség felmérés

Kétévente az egész bankcsoportban sor kerül a Munkatársi elégedettség felmérésre, amely során minden munkatársunk véleményére kíváncsiak vagyunk. Az eredmény ismeretében felülvizsgáljuk és elemezzük működésünket, folyamatainkat, emberi kapcsolatainkat. Stratégiát készítünk, megnézzük mik azok, amiken javítanunk kell és mik azok, amik jól működnek és folytathatjuk.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink