Prysmian MKM - a piacvezető kábelgyártó Magyarországon
Társaságunk erősáramú kábeleket, csupasz és szigetelt vezetékeket gyárt, mely termékek belföldi és külföldi értékesítésével a hazai és nemzetközi energetikai iparág kiszolgálása az elsődleges cél. A Prysmian MKM Kft. a Prysmian Csoport irányítási elveit követve a Közép-európai Régión (CEE) belül Németországgal, Ausztriával, Csehországgal, Szlovákiával és Romániával együtt közös vezetés alatt áll. A regionális csoport irányítását egy-egy berlini és budapesti központból végzik a regionális vezetők. A CEE Régió országai közül Csehországban, Szlovákiában, Romániában egy-egy telephelyen, míg a régióközpontban, Magyarországon két telephelyen illetve Németországban hat helyen folyik gyártási tevékenység. A régiós vállalatok közül kettő Bécs illetve Pozsony központtal kereskedelmi tevékenységet folytatat. A tagvállalatok legfontosabb feladata a belföldi piaci pozíciók maradéktalan megtartása mellet új értékesítési lehetőségek felkutatása. A regionális társaságok működtetése jelentős koordinációs és logisztikai feladatokat jelent. Ezen tevékenységet segíti elő Szlovákiában kialakított raktárbázis mely gazdaságos üzemeltetésével jelentősen hozzájárul, ahhoz, hogy professzionális logisztikai tevékenységgel tudjuk kiszolgálni mind a regionális piacon működő partnereinket, mind a régión kívüli vevőinket. Hagyományos régiós piacainkon kívül, megnőtt a jelentősége a balkáni övezet országaiba illetve a távolabbi piacokra történő exportálásnak is.

Fióktelepeink

A balassagyarmati kábelgyár termékpalettáján megtalálható a különböző energia kábelek és vezetékek széles választéka. Az erősáramú vezetékeken kívül kis- és középfeszültségű szigetelt kábeleket és csupasz légvezetéket készítünk ezen a telephelyünkön.
Kiemelt fontosságú tevékenységünk a PVC keverék-gyártás, amely alapanyag értékesítése regionális szinten társvállalataink igényeinek ellátását segíti.

A kisteleki kábelgyár főleg erősáramú vezetékeket, gumikábeleket gyárt rézvezetővel, valamint speciális jelző- és vezérlő kábeleket.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink