A Procter & Gamble Budapest határában, Csömörön található Budapest Gyár 1991 óta világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel és olyan világszerte jól ismerte női higiéniai termékeket állít elő, mint az Always®, a Naturella®, a Discreet® és a Tampax®. Kihívásokkal teli, hosszútávú karrierlehetőséget biztosítunk egy dinamikusan fejlődő munkakörnyezetben.

Mindennap azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű termékeinkkel jobbá tegyük fogyasztóink életét. Együttműködő, sokszínű és céltudatos csapatunkban kihozhatod magadból a legtöbbet már az első naptól kezdve!

A P&G számára dolgozói és márkái jelentik sikerének titkát, illetve az a kultúra, amelyet alapértékeink határoznak meg. A vezetői képesség, tulajdonosi szemlélet, tisztesség, győzni akarás és a bizalom különös szerepet játszanak mindennapjainkban. Ezt az értékrendet keressük leendő kollégáinkban. Olyan munkahelyet teremtünk, ahol az emberek szeretnek dolgozni, büszkék a munkájukra és a munkahelyükre.

Minden dolgozónk kezdő ún. belépési szinten kezd és azoknak a kollégáknak, akik bizonyítják az üzemeltetési, a karbantartási és a vezetői készségeinek fejlődését, előrelépési lehetőséget tudunk biztosítani. Továbbá akár több területen is kiterjesztheted ismereteidet, mint például mechanika, elektronika, minőségbiztosítás, raktározás, valamint egyéb szakterületek.

A P&G-nél hiszünk az esélyegyenlőségben és a sokszínűségben. Nem részesítünk megkülönböztetett bánásmódban senkit faj, vallás, származás, nemi identitás, szexuális irányultság, kor, családi állapot vagy rokkantsági státusz alapján.

Kiválasztási folyamat a Procter & Gamble Budapest Gyár-nál

1. PÁLYÁZAT/REGISZTRÁCIÓ

Technikus jelentkezőinktől a "Jelentkezz" gombra kattintott szakmai önéletrajzos jelentkezésüket követően kiválasztás esetén a folyamat első lépéseként egy rövid online jelentkezési űrlapot kell kitölteniük.

2. FELMÉRÉS

Jelentkezési űrlap kitöltését követően egy online felmérésben kell résztvenniük pályázóinknak. Ennek eredményéről kitöltést követő 2-3 munkanap elteltével emailben tájékoztatjuk jelöltjeinket.

3. INTERJÚ

Sikeres felmérést követően interjúval folytatjuk. Interjúink több körösek, amelyek során többféle technikát alkalmazunk - történhet egy vagy akár 2-3 interjúztatóval egyszerre - hogy minél jobban megismerhessük és még többet megtudhassunk jelöltjeink képességeiről és a korábbi munkatapasztalatairól.  Az interjúk során betekintést nyerhetnek a P&G mindennapjaiba, a munkakör sajátosságaiba és választ kaphatnak esetleges kérdéseikre.

4. AJÁNLAT

Sikeres kiválasztási folyamatot követően átadjuk ajánlatunkat és egyénileg egyeztetjük a munkába állás részleteit, mint pl. orvosi alkalmassági vizsgálat időpontja, első munkanap stb.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink