A Prévost Hungária Kft. a francia – magyar kapcsolat jegyében született 1992-ben: tulajdonosa 7 év franciaországi lét és több százezer kamionos-km után alapította.

A kezdetben speditőri tevékenységet és komplex logisztikai szolgáltatásokat kínáló vállalkozás a piaci koncentrációra profiltisztítással, fókuszáló stratégiával reagált és Magyarország EU-hoz csatlakozása óta a nemzetközi közúti fuvarozásra koncentrál. Alapítása és folyamatos fejlődése sikeres nemzetközi együttműködés eredménye, az azóta sokszorosára növekedett szervezetet ma is kifejezetten családias hangulat, a KKV-k lelkivilága jellemzi.

Magyar, francia, német és osztrák telephelyekkel rendelkezik.
Legfőképpen nagy értékű áruk (elektronikai- és luxustermékek), gyógyszer- és élelmiszeripari áruk fuvarozásával foglalkozik, a friss és fagyasztott áruk fuvarozása mega görgősoros, hűtős járművekkel történik.

A legkorszerűbb, legnagyobb fülkés, full extrás 520 lovas, robotváltós, mindenféle vezetési asszisztenciával ellátott, másfél éves átlagéletkorú Euro 6-os flotta, valamint 0-24 órás saját diszpécseri szolgálat segíti a gépjárművezetők munkáját.
A vezénylést innovatív, saját fejlesztésű IT rendszerek segítik.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink