Playersroom Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com
Playersroom üzlethálózat tulajdonosa – az 1989-ban alapított Szinga Sport Kft. – Magyarország egyik legnagyobb sportcipő-üzlethálózata. A Playersroom olyan világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Nike, Adidas, Converse, Puma, VANS, LeCoq Sportif, New Balance vagy Emporio Armani. Jelenleg közel 60 üzletet üzemeltet Magyarországon, mellyel több, mint 400 embernek ad munkát.

KÜLDETÉS, CÉLOK, FILOZÓFIA

Küldetésünk, hogy a Szinga Sport Kft. Magyarország legjobb cipő és ruházati kis és nagykereskedelme legyen, ikonikus márkákkal, melyek külön üzleti stratégiával, mégis összehangoltan működnek minőségi üzletekkel és dinamikusan fejlődő weboldallal. Habár a Playersroom, Sportfactory és Playmax üzletek országszerte ismertek, mindhárom külön identitással, márka és üzleti stratégiával valamint meghatározott célcsoporttal rendelkezik és hatékonyan működik.

Célunk, hogy üzleteinkben mindig az adott pillanat legnépszerűbb és legkeresettebb divat és sport márkák legjobb termékeit áruljuk, egyaránt komoly hangsúlyt fektetve a ruhákra valamint a cipőkre, amelyek a célcsoport számára a lehető legjobb feltételekkel érhetők el.

A Szinga Sport Kft. vallja, hogy a vevő mindenek felett áll, ezért minden stratégiája és tette azt szolgálja, hogy a lokalizált szükséglethez illeszkedő termékkínálatot és vásárlási élményt nyújtson vevőinek a folyamatosan fejlődő üzlethálózataiban, valamint innovatív webáruházában.

A vevő-központú stratégia alkalmazásával és a gondos, mindenre kiterjedő tervezéssel a Playersroom márka egyértelmű célja, hogy fontos piaci réseket fedjen le a magyar és a nemzetközi piacon.

Nyitott pozícióink