Cégünk 2006 óta tölt be kiemelkedő szerepet Magyarországon, az autóipari műanyag alkatrészek gyártásában. Legmodernebb fröccsöntéses technikákkal gyártjuk termékeinket. Autóipari beszállítóként kulcsfontosságú számunkra termékeink minősége és vevőink elégedettsége. Annak érdekében, hogy ezt biztosítani tudjuk, folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, ezzel párhuzamosan dolgozóinknak is szívesen biztosítunk fejlődési lehetőséget.  

Cégünk vegyesvállalatként működik, így nem csak saját tapasztalatunkra, hanem a tulajdonosi hátterünk több évtizedes tudására, támogatására is számíthatunk.  

 

150 fős létszámunkkal igazán családias hangulatban dolgozunk. Büszkék vagyunk arra, hogy sok munkavállalónk van, akik családtagjaikkal együtt találtak biztos munkahelyre, előrelépési lehetőségre nálunk. 

Ha fontos Neked, hogy olyan cégnél dolgozz, ahol össze tudod egyeztetni a munkát és a magánéletet, ahol törődnek Veled, ahol mindenki fontos emberként és nem csak dolgozóként, ahol közvetlenség és őszinteség jellemzi a munkakapcsolatokat, ahol az egyik legjobban fejlődő iparágban biztos munkahelyed van, ahol lehetőséged van nemcsak a saját munkaterületedet, de az egész gyár működését megismerni, ahol hosszú távra terveznek veled, akkor nálunk a helyed!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink