Több mint 25 éve vagyunk a piacon, de még mindig ugyanazzal a céllal kelünk fel minden reggel: olyan otthont akarunk teremteni, amelynek küszöbét jó érzéssel lépitek át egy fárasztó nap után. Ahol örömmel nevelitek a gyermekeiteket és amit a család minden tagja a nyugalom szigetének érez.

Nálunk biztos kezekben van a projekted

Kialakítottuk azt a hátországot, ami felveszi a ritmusodat – akár a saját álomotthonodon, akár egy nagyberuházáson dolgozol. Egy régi tervünk vált valóra, amikor 2018-ban megnyílt a kifejezetten nagy projektekre dedikált fővárosi irodánk. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy ettől függetlenül ma is ugyanakkora lelkesedéssel várjuk a környékbelieket, mint 1995-ben az első telephelyünk kapunyitásakor.

Egy irányba nézünk

A történetünk azzal indult, hogy Attila (a vezetőnk) felvásárolt egy ABC-t a hozzá tartozó telekkel, majd rendbe hozta a homlokzatot és kifestette az üzletet. Azóta óriásit léptünk előre: összefogtunk az újHÁZ Centrummal, rengeteg tapasztalatot és elégedett vásárlót gyűjtöttünk, de az alapelvek változatlanok maradtak: hasonlóan gondolkodunk, betartjuk, amit ígérünk és emberszámba vesszük a vevőinket, a partnereinket és a nálunk dolgozókat.

Egy család a családokért

Kisvállalkozásként indultunk több mint 25 éve és sokáig mindannyian ugyanabban az irodában dolgoztunk. Bár azt az irodát már kinőttük, de ugyanaz a gondolat hajt minket minden nap: olyan otthonokat akarunk teremteni, amelyek küszöbét a család minden tagja jó érzéssel lép át.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink