A Pentafrost Kft több mint két évtizedes múltra tekint vissza. A cég 3 üzemében a jelentős beruházásoknak köszönhetően korszerű és magas minőségi követelményeket kielégítő termelés folyik. Így a Pentafrost Kft gyáregységei ma Magyarország legújabb és legmodernebb hűtőházai közé tartoznak.

Szakértelem

Dolgozóink tapasztalt szakemberek, akik nagy hűtőipari gyakorlattal rendelkeznek. A fejlett technikának és munkatársaink hozzáértésének köszönhetően termékeink minősége megfelel a legigényesebb vevőknek is. Európa szinte valamennyi országába exportálunk.

Minőségi ügyfélkezelés

A Pentafrost Kft. üzletpolitikájának alapvető jellemzője a vevőkör magas szintű megbízható kiszolgálása, melynek során a korszerű, fejlett technológiai rendszerekkel berendezett hűtőházakban versenyképes, kedvező árfekvésű és kiváló minőségű termékeket kíván folyamatosan előállítani. A Pentafrost Kft dinamikusan fejlődő, jól prosperáló rendezett gazdasági és tulajdonviszonyokkal rendelkező vállalat. Ismerje meg Ön is a Pentafrost Kft-t, mint megbízható üzleti partnert.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink