A Pensum Diákmunka Iskolaszövetkezet tagja lehetsz, ha betöltötted a 16. életévedet és nappali tagozatos hallgató vagy, esetleg felsőoktatásban tanuló hallgatóként passzív féléves időszakodat töltöd. Kizárólag nyári iskolai szünetben 15. életévüket betöltött diákok is dolgozhatnak, a Munka törvénykönyvében meghatározott korlátozások szigorú betartásával!

Regisztráció

A szövetkezet lehetőséget biztosít arra, hogy dolgozz, de nem garantálja, hogy munkát kapsz akkor, amikor szeretnél. A tagsági viszony Téged sem kötelez arra, hogy munkát vállalj, de az elvállalt munkát köteles vagy elvégezni. Ha még nem vagy tagunk, munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között várunk az ügyfélszolgálatunkon!

Ügyfélkapu

Ezt az időt jelentősen lerövidítheted, ha regisztrálsz a Pensum Ügyfélkapun, és megadod a szerződéskötéshez szükséges adatokat! Ekkor az ügyfélszolgálatunk munkatársai csak kinyomtatják a kész dokumentációt, az esetlegesen hiányzó adatokat kitöltöd, aláírod, és kész! Öt perc! Le tudod fotózni a telefonoddal az igazolványaidat is, és a képeket fel tudod tölteni az Ügyfélkapus fiókodba, ez is rövidíti a nálunk töltött időt! Ha nem töltöd ki előre kényelmesen (otthonról, bárhonnan) a szerződéskötéshez szükséges adatokat, akkor itt nálunk kézzel írogathatod be két példányban mindet! Ráadásul nekünk még egyszer be kell írnunk. Szóval…. szerintünk töltsd ki online!

Fizetés

Minden munkahelyen jelenléti ívet kell vezetned. A jelenléti íven a munkáltató által aláírással igazolt munkaórák alapján számoljuk ki a béredet. Fizetést havonta fogsz kapni, a ledolgozott hónapot követő hó 10-15. napja között. A kifizetés banki átutalással történik (az átutalás költségét az iskolaszövetkezet fizeti).

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink