A Pannon Tools Kft. 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás a győri ipari parkban, mely azon kis- és középvállalatok körébe tartozik, amelyek kiválóan ötvözik a tradíciót és a modernitást.

Szerszámgyártó tevékenységgel indultunk, ám a kezdetektől fogva rendelkeztünk néhány excenterpréssel is, hogy az általunk készített hidegalakító szerszámokat helyben kipróbálhassuk. Ezáltal bővültek lehetőségeink, így nem csak a szerszámok elkészítését tudtuk elvállalni, hanem lemezalkatrészek gyártását is. Mindemellett tevékenységeink közé tartozik a lézervágás, élhajlítás és hegesztés. Ez egybevág üzletfilozófiánkkal, miszerint egy vállalkozásnak több lábon kell állnia, ráadásul ezen tevékenységeink kiegészítik egymást, hiszen egy présüzemnek szüksége van szerszámkészítő háttérre, ahol a rendszeres szerszámkarbantartások, javítások elvégezhetők. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést, új ismeretek elsajátítását, a legkorszerűbb eljárások használatát.

Tevékenységünk nem csak a tervezésre és a gyártásra terjed ki, hanem az ehhez tartozó szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektet. Ennek keretében terméktervezési- és fejlesztési, valamint technológiai tanácsadással állunk Vevőink rendelkezésére.

Cégünk jelenleg egy összetartó, lojális, 80 fős csapattal dolgozik, családias légkörben, a termelési területeken különböző műszakrendekben (2, 3, illetve folyamatos műszak), irodai területen pedig rugalmas időbeosztással.

Értékeink

Az első az ember. Munkavállalóink jó közérzete szorosan összefügg a teljesítményükkel, és így vállalatunk eredményeivel. Arra törekszünk, hogy olyan munkahelyet teremtsünk, ahova örömmel járhatsz be.
A növekedés csakis stabil alapokon történhet meg. Családi vállalkozásként, biztos gyökerekkel, Veled együtt szeretnénk fejlődni.
Közösen definiált és elfogadott célok, az eredmények közös ünneplése. Te is kellesz hozzá.
Megalkuvás nélküli igényesség, precizitás. Az ügyfeleink a legjobbat érdemlik.
Folyamatos innováció, az újdonságok iránti vágy: bármilyen ötleted is legyen, mi nyitottak vagyunk rá.

A Pannon Tools Kft. 1993-ban alakult, a győri Ipari Parkban 2007 óta található és teljes vállszélességgel azon kis és középvállalatok körébe tartozik, amelyek kiválóan ötvözik a tradíciót és a modernitást.

A szerszám- és alkatrészgyártással foglalkozó cégünk a mai napig magyar, családi tulajdonban van, az egykori alapító Tóth Lajos - szerszámkészítő mester - gyermekei viszik tovább a több, mint 80 főt foglalkoztató, családi vállalkozást.

Történetünk 1979-ben kezdődött és korántsem látni a végét: megbízhatóságunk és az innovációra való nyitottságunk által folyamatosan fejlődünk.

• Egyik (a tradicionális) lábunk a szerszámkészítés, legyen szó hidegalakító vagy melegalakító szerszámokról.
• Másik az alkatrészgyártás (sajtolt, préselt, mélyhúzott): az általunk készített szerszámokkal, amikor a vevőnek teljes körű kiszolgálásra van szüksége.
• Harmadik lábunk pedig a lézervágás és élhajlítás, hegesztés.

Elsődlegesen autóipari TIER 2-es beszállítónak számítunk (szinte minden autómárkához gyártunk termékeket TESLA, AUDI, BMW, MERCEDES, SKODA, VW, RENAULT), emellett azonban épületgépészeti, illetve orvostechnikai műszerek gyártására is specializálódtunk, világszerte ismert kéziszerszám gyártóknak is dolgozunk, és nem utolsó sorban kazánház-burkolatokat is készítünk.

Csapatunk „kemény magja” 10-15 éve erősíti a céget, amely ebből kifolyólag nem csak nevében családi vállalkozás, szoros barátságok alakultak ki az évek során. A cég fejlődése a szervezet bővülését is magával hozta, ami a kollégák nyitottságának és támogató hozzáállásának köszönhetően gördülékenyen zajlik.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink