Otthon Centrum Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com

A 2000-ben alapított Otthon Centrum teljes országos lefedettségével ma Magyarország vezető ingatlanközvetítő hálózata az irodaszám és az ingatlankínálat nagysága tekintetében is. Kistarcsán 2020-ban nyitott meg az Otthon Centrum irodája, mely jelenleg kisebb létszámmal, ám annál nagyobb hatékonysággal működik, kisvárosi környezetben, családias hangulatban és számos vállalati elismeréssel a zsebében.

Miért EZT az irodát válaszd?

Kistarcsa csendes zöldövezetében található irodánk, ahol kényelmesen leparkolsz (a környéken mindenhol ingyen), reggel egy frissítő kávéval indíthatsz és tiszta, felszerelt irodában vághatsz bele a munkába. Az iroda 9 és 17 óra között van nyitva, de az idődet nagyrészt magadnak osztod be és amiatt még stresszelned sem kell, hogy mit szól a főnököd hozzá.

Felejtsd el, amit eddig az ingatlanos szakmáról hallottál!

Több száz elégedett ügyfelet győztek már meg sikeres ingatlanszakértőink, hogy egy jó szakember kincset ér és mind a vevő, mind az eladó elégedetten távozik az adás-vétel után (mind anyagi, mind erkölcsi tekintetben)! Ne feledd: ingatlan eladás és vétel mindig is volt, van és lesz! Ezt a szakmát sem járvány, sem gazdasági válság nem szüntetheti meg, így stabil jövedelmet garantál és bármilyen életszakaszban vagy életkorban el lehet kezdeni! Miért ne vágnál bele egy olyan saját vállalkozásba, ahonnan többé nem kell kiszállnod?

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink