Gyere és építsd a jövődet velünk!

Az Orange1 Hungary Kft (régi nevén EME Kft. ) 1998-ban alakult elektromos tekercsek gyártójaként az Orange1 cégcsoport tagjaként. Az Orange1 Holding egy nemzetközi hírű cégcsoport, az egyfázisú és háromfázisú aszinkron villanymotorok egyik legjelentősebb európai gyártója.

Éves kapacitása több mint 1 millió motor és 5 millió elektromos állórész, éves forgalma körülbelül 160 millió euró, és több mint 1000 dolgozót foglalkoztat 11 gyártóüzemében. A Leone Donazzan által 1971-ben alapított csoport, amelynek ma elnöke a fia, Armando Donazzan, erősen összpontosít a technológiai innovációra, a teljesítményre és a testre szabásra, hogy megfeleljen az egyedi ügyfelek igényeinek.

Az Orange1 Hungary Kft összeszerelő sorai félautomata és kézi összeszerelő állomásokból állnak. Az elektromos állórészek tekercselésének és elektromos motorjainak fejlesztésében és gyártásában szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a cég képes megoldást találni összetett elektromos gépekre. Többféle felhasználásra gyárt tekercseket: nagynyomású mosók, kompresszorok, szivattyúk felszíni és búvárszivattyúkhoz, kapunyitók, motorok és felvonók. Minden alkatrészt automatizált gyártósorokkal és fejlett technológiájú berendezésekkel gyárt a termelés magas szintjének fenntartása érdekében. Olyan nemzetközi piacokat céloz meg, amelyek értékelik az értékét stratégiai pozícióját Európa szívében. A cég egyedi termékek széles választékát fejleszti és gyártja, amelyek megfelelnek a vevői igényeknek, biztosítva a megbízhatóságot.

Nyitott pozícióink