Az Optic World egy kizárólag magyar tulajdonban lévő cégcsoport.
Országosan több mint 40 kiskereskedelmi optikai szaküzletben várjuk Önt, ahol közel 200 magasan képzett optikai szakember áll rendelkezésére. A világ vezető szemüveglencse, szemüvegkeret és napszemüveg, valamint kontaktlencse és kontaktlencse folyadék márkáit találja meg üzleteinkben, így garantáljuk a magas minőséget.

Az Optic World optikai üzlethálózat, szemüveg, kontaktlencse és napszemüveg értékesítésével foglalkozik az ország 14 pontján. Minden munkatársunk magasan képzett, optometrista és/vagy látszerész végzettséggel rendelkezik, így ha látása romlik és a tökéletes megoldást keresi, nálunk szakértő kezekben lesz.

A teljes folyamat során számíthat ránk – professzionális látásvizsgálattal, széles keretválasztékkal és a kapható legjob szemüveglencsékkel várjuk. A kontaktlencsék minden típusát és az ápoláshoz szükséges kellékeket is beszerezheti üzleteinkben,míg törzsvásárlói programunkkal különleges kedvezményekhez juthat. A munka világában is fontos szemünk megfelelő védelme, így céges szűrőprogramot állítottunk össze azon vállalatvezetőknek, akik törődni akarnak munkavállalóik egészségével.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink