Egyetlen vállalkozás, számos lehetőséggel
Az informatika és rendszerintegráció területén 30 éve működő vállalkozásként IT biztonsági, Távközlési, Vonalkód és RFID valamint Gyengeáramú megoldásokat nyújtunk - a versenyszférában és a közbeszerzés keretein belül egyaránt.

Minőség és bizalom

Mi nem csak eszközöket és kész megoldásokat kínálunk. Üzletági kollégáinkkal egyedi konstrukciójú, minőségi, megbízható rendszereket is fejlesztünk a legújabb trendeknek megfelelően, melyek rugalmasan alkalmazkodnak a felhasználók által támasztott elvárásokhoz. Mindezt megerősítve stabil gyártói kapcsolatainkkal, széles eszközportfóliónkkal, naprakész termékismereteinkkel és széles körű szolgáltatásainkkal.

Téged keresünk, ha...

Szóval, Téged keresünk, ha szereted a kihívásokat, szeretsz és tudsz dolgozni önállóan és csapatban egyaránt, megfelelő alkalmazkodó képességed van és mindehhez egy olyan társaságot keresel, akikkel kiegyensúlyozott környezetben 'épülhetsz' és 'építhetsz' a mindennapokban.

Stabilitás, szakmai elismerés, biztonságos háttér

Munkánkat eredményességét állandóan bővülő ügyfélkörünkön keresztül látjuk és a szakma is számos alkalommal elismerte. A Budapest Business Journal által közzétett rendszerintegrátor vállalkozások listáján 2020-ban a 11. helyezést értük el. 86 munkatárssal, 1 milliárd forint saját tőkével és több mint 10 milliárd forint nettó forgalommal (2020.év) stabil szereplői vagyunk a hazai rendszerintegrátor szektornak. Élvezzük a munkánkat, a közösségünket, folyamatosan keressük a kihívásokat, az innovatív megoldásokat és a fejlődési lehetőséget magunkért, a vállalkozás sikeréért és ügyfeleink elégedettségéért.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink