Nádor Rendszerház Kft. Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com
A technológia világában egyre inkább a különböző ágazatok összefonódása figyelhető meg, melynek eredményeképpen megváltozott mind a munkavégzés folyamata, mind a felhasználók által támasztott követelményrendszer. A Nádor Rendszerház 1991-es alapítása óta a technikai és a technológiai  átalakulásnak eleget tevő komplexitás megvalósítására törekszik a versenyszférában és a közbeszerzés keretein belül egyaránt.

A Nádor sikere abban rejlik, hogy nem csupán eszközöket kínál, hanem üzletágai egymást támogató összehangolása, az egyes területek köré épített széles körű szolgáltatások által maradéktalanul képes megfelelni minden, a kor és a felhasználók által támasztott elvárásnak. A cég nem elégszik meg azzal, hogy kész megoldásokat adjon, sokkal inkább egyedi konstrukciók kialakítását, az ügyfél igényeihez való rugalmas alkalmazkodást tartja szem előtt. Elengedhetetlen az ilyen szemlélet akkor, amikor minden vállalkozás jelentősen függ a rendelkezésére álló technológia minőségétől, működőképességétől.

kizárólag magyar tulajdonban lévő cég a fenti szellemiségnek köszönhetően az elmúlt évek során számos új üzletággal gazdagodott; így jelenleg az alábbi területeken biztosít teljeskörű megoldásokat:
- Informatika
- IT biztonság
- Távközlés
- Vonalkódtechnika
- Irodatechnika
- Szoftverfejlesztés

Folyamatosan bővülő portfóliója magába foglalja a felméréstől a tervezésen keresztül a kivitelezésig mindazt, ami az elképzeléseket gyakorlattá, kiválóan működő informatikai és kommunikációs rendszerré változtatja.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink