Csatlakozz hozzánk és írjuk együtt karriered történetét!
Több mint 35 éves fennállásunk alatt, Magyarország és Európa piacvezető elektronikai kiskereskedőjeként a Media Markt márkanév összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, a széleskörű szolgáltatások biztosításával, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel. Legyen szó online vagy az áruházban történő vásárlásról, a Media Marktban kényelmesen és egyszerűen juthatunk hozzá több tízezer gyártó termékeihez.

Történetünk

Az első áruházunkat 1979-ben, Münchenben, 4 magánszemély alapította. Üzletstratégiájuk újdonságnak számított: márkás termékek széles választékát (legalább 40 ezer féle termék áruházanként) kínálták nagy alapterületű áruházakban, alacsony árakon, jellegzetes reklámmal és újszerű vállalati kultúrával.

Az első Media Mark áruházat gyorsan megszerették az emberek, cégünk terjeszkedni kezdett. A Media Markt Europa piacvezető műszaki kiskereskedőjének, a MediaMarktSaturn csoportnak a tagja a tagja, mely 15 országban, 1000 áruházzal van jelen.

A MediaMarkt magyarországi története

Az első Media Markt áruházunkat 1997. március 11-én nyitottuk meg Budapesten. A vásárlók addig sosem látott nagyságú áruválasztékkal találkoztak a háztartási és szórakoztató elektronika terén. Két év múlva, 1999-től már a Westend City Centerben is elérhetőek voltunk, a kétezres években pedig erőteljes vidéki terjeszkedésbe kezdtünk. Emellett a fővárosban és környékén is nyitottunk új áruházakat. Jelenleg, összesen 32 Media Markt áruházat üzemeltetünk országszerte.

Azért jó hozzánk tartozni, mert: egy sikeres, biztos, stabil munkahely vagyunk, nálunk a munkaidő kiszámítható és előre tervezhető, olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akiktől minden támogatást megkapunk, tudjuk, hogy értéket teremtünk vásárlóink és kollégáink számára, optimisták és szenvedélyesek vagyunk.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink