A kezdetek óta a generálkivitelezésben tudtam csak elképzelni magam. Mindig az nyűgözött le, ahogy a különböző szakterületek munkái összehangoltan egymásra épülnek, és a tervből épület születik. Bár építésztechnikus végzettségem volt, de kamaszkoromban eltávolodtam ettől a gyönyörű szakmától. Sikeres DJ-ként az ország meghatározó klubjaiban zenéltem több ezer ember előtt. Ekkor csak a zene érdekelt. Aztán visszatértem az építőiparhoz. Nem választás volt. Egész egyszerűen nekem ez lett kijelölve. 2001-ben alapított cégemben a pályám elején persze minden feladatot én láttam el. Én voltam a cégvezető, a beszerző, az építésvezető, a munkaszervező. Nagyon hamar kaptam az első pozitív visszajelzéseket. Látták a becsületességet, és a tökéletességre törekvést. Nálunk ez családi örökség volt: mindent úgy csináltunk, mintha magunknak csinálnánk. Nem a gyors meggazdagodás volt a cél, hanem a minőségi kivitelezés. Ez feltünt a megrendelőknek. Érezték a becsületességet ami a mai napig megőriztünk.

Első áttörés

Ez első igazi áttörést az Elkoteq pécsi gyáregységének 8 éves folyamatos kivitelezési munkái, fejlesztése, kabantartása jelentette. Ajánlás útján kerültünk a pályázók közé, akikből minket választottak. Bekerülni még nem is volt olyan nehéz, de megfelelni a változó szakmai követelményeknek, és előírásoknak kihívás volt. De ezekből a kihívásokból fejlődött cégünk. Szakmailag, szervezettségben és munkatársi szakértői létszámban is.
Egy járdabetonozással kezdődött, és 2 hónap múlva már csarnokot építettünk.
Nem volt hatalmas titkunk. Egyszerűen amit megbeszéltünk, az úgy történt ahogy megbeszéltük.

Innovatív cég, aki tiszteli a múltat

Nagyapám református lelkész volt. Sokat jártam vele templomokba, és én is megszerettem azokat. Megfogott az építészete, a technikai megvalósítása.
Gyermekkori álmom vált valóra amikor elnyertük a Pécsi Belvárosi Templom, a Dzsámi felújítási munkáit.
Gyerekként minden nap ott jártam el. Tesztett a Dzsámit körüllengő történelem és a forma.
Bár mérhetetlen szakmai kihívást jelentett, de ugyanakkor hatalmas szakmai fejlődést biztosított a műemléképületekkel kapcsolatban. Olyan tudás, tapasztalat ez, ami a régióban egyedülivé tesz bennünket. Egész egyszerűen ez a speciális szakmaiság nincs meg másnak. Szakrestaurátor csapatunk miatt azóta is keresnek Baranya, Tolna, Somogy megyében felújítandó műemlék épületek munkáival.
Azóta már részt vettünk a Pécsi Havihegyi templom, és a Pécsi Püspöki Palota felújításában.

Célunk

Célunk, hogy a régióban magas szakmai szinten tartsuk az egész ipart. Egy erős minőségi sztenderdet akartunk létrehozni, amiből nem fogunk engedni. Többezer éves épületeken is dolgoztunk. Ezzel belénk ivódott az a szemlélet, hogy a tartósság nem néhány évet jelent. Ezzel kívánunk a Dél-Dunántúli régió meghatározó kivitelezője lenni és maradni.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink