An icon returns. Your story begins.
A Matild Palota, Budapest ikonikus épülete a belváros szívében ad otthont a The Luxury Collection márka első luxusszállodájának Magyarországon. A Matild Palota 2021. júniusában nyitotta meg a kapuit a szállóvendégek előtt. A nyitás óta már számos díjat elnyertünk, többek közt a legszebb luxusszálloda és a legelegánsabb fürdő címet. Legfőbb célunk, hogy vendégeink számára páratlan és maradandó élményt nyújtsunk tartózkodásuk idején. Ehhez szeretnénk csapatunkat tovább bővíteni, és munkatársaink számára kiemelkedő munkahellyé válni. Olyanná, ahova mindennap élmény bejönni dolgozni.

A The Luxury Collection márkához olyan exkluzív hotelek tartoznak világszerte, melyek különleges figyelmet fordítanak a helyi kultúra megismertetésére.

Szállodáink munkatársai a legtartalmasabb és legvonzóbb helyi programokat biztosítják a vendégek számára.

A fő küldetésünk, hogy olyan maradandó és életreszóló élményekkel gazdagítsuk a legtapasztaltabb utazókat is, melyekre évek múltán is szívesen emlékeznek majd vissza.

Ha fontos számodra, hogy olyan helyen dolgozhass, melynek izgalmas története van, része a Marriott nemzetközi szállodaláncának és ahol személyre szabott, előzékeny szolgáltatást nyújthatsz a vendégek számára; akkor csatlakozz a Matild Palota, The Luxury Collection szálloda csapatához és kezdd el építeni a karriered nálunk!
Mottónk: An icon returns. Your story begins. – Kezdődjön velünk a te történeted is!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink