Vállalatunk több mint három évtizede Magyarország egyik jelentős munkáltatója, gazdasági szereplője. A Suzuki Motor Corporation egyetlen európai gyártóbázisaként az európai és a hazai gépjárműpiac fontos tényezője. Autógyárunk 3200 főt foglalkoztat, de partnereinknek, beszállítóinknak, országos márkakereskedői hálózatunknak köszönhetően azonban mintegy 10 ezer munkavállaló mindennapi megélhetését biztosítja.

A cégcsoport filozófiájának megfelelően az esztergomi üzemben is azt valljuk, hogy a márka egyik legfontosabb értéke a munkatársak hűsége és odaadása. Célunk, hogy stabil munkáltatóként a megbízhatóság, a tervezhetőség, a folyamatos fejlődési lehetőség és a csapatszellem jellemezzen bennünket. Munkavállalóink versenyképes tudással rendelkeznek, köszönhetően a nálunk szerzett tapasztalatuknak, a folyamatos szakmai kihívásoknak, fejlesztéseknek, valamint a rendszeres oktatásoknak és tréningeknek. A szakmai előrelépés és fejlődés, a karrier lehetősége mindenki számára adott. Innovatív gondolkodású gyártó vállalatként a japán technológia és a gyártási folyamataink hatékonysága kimagasló minőséget garantál. Nagy örömet jelent a számunkra, hogy autóink díjakat nyernek el, legyen szó szakmai, vagy közönségdíjról.

A Magyar Suzuki számára fontos munkavállalóinak az elégedettsége is. A folyamatosan emelkedő, méltányos és versenyképes bérezés mellett, átfogó juttatási csomagban és termelékenységet ösztönző pótlékrendszerben is részesülnek munkavállalóink. Hűségük és bizalmuk elengedhetetlen a számunkra, hiszen mindezek nélkülözhetetlen tényezők a magas színvonal megőrzéséhez és a további fejlődéshez.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink