Irány a sereg!
A katonák munkáját szolgálatnak hívják, és ezért rendszeres fizetést, illetményt kapnak. Fontos és hasznos részei a társadalomnak, akik gondoskodnak arról, hogy az ország szuverenitása megmaradjon bármilyen konfliktus esetén. Segítenek a gátakon és katasztrófahelyzetekben, ha a szükség úgy hozza, akkor műszaki mentéssel vagy tűzszerész mentesítéssel járulnak hozzá a társadalom rendjéhez.

JELENTKEZÉS-HOGYAN LEHETEK KATONA?

A katonává válás folyamata három egyszerű lépésből áll: a regisztrációval kezdődik, melyet az alkalmasság vizsgálat követ és végül a bevonulás. Kövesd végig sorrendben a fázisokat, és tudd meg mi a feladatod és mire lesz szükséged! regisztráció és jelentkezés - alkalmasság - bevonulás. Szeretnéd, ha életed legjobb élményével kezdődne a karriered? Mutasd meg mire vagy képes! Jelentkezz katonának! Toborzó munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek és igyekeznek megkönnyíteni a dolgod!

JUTTATÁSOK

Kiszámítható, biztos anyagi juttatást szeretnél? Nézd meg, mi lehet biztosan a Tiéd, ha jelentkezel! Állandó juttatások, kedvezmények: havi, rendszeres illetmény; kedvezményes üdülési lehetőség (egy év szolgálatot követően); sport és kulturális szolgáltatások; térítésmentes egyenruházati ellátás; családalapítási támogatás; kedvezményes étkeztetés; utazási költségtérítés; elhelyezés biztosítása, vagy lakhatási támogatás. Illetményen felüli Havi rendszeres juttatás: 8000 Ft étkezési hozzájárulás (vagy ingyenes ebéd minden nap a közkatonáknak őrvezetőknek, tizedeseknek és szakaszvezetőknek); 4.000 Ft elektronikus utalványfeltöltés a Széchenyi Pihenő Kártya a SZÉP-kártya vendéglátás alszámlájára; a közlekedéshez helyi bérlet 50 %- a; bruttó 1000 Ft-os juttatást, bankszámla költségekre; 4.300 Ft önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás; nyelvvizsga pótlék. Főbb időszakos juttatás: bruttó 23.190 Ft/gyermek nevelési támogatás minden év szeptemberében; bruttó 37.000 Ft/gyermek iskolakezdési támogatás minden év szeptemberében; bruttó 77.300 Ft/gyermekszületési támogatás; nettó 24.000 Ft/év sportruházatra; szerződéses állományú katonaként szociális, családi helyzetedtől függően családalapítási támogatást, illetmény előleget, parancsnoki segélyt igényelhetsz.

KÜLDETÉSÜNK

Jól jelzi ősi hadtörténelmünk nagyívűségét, mely tele van könyörtelen csatákkal, mámorító győzelmekkel, keserű vereségekkel és elszánt talpra állásokkal, hogy annak hősei oly számosak az egyszerű közvitézektől a legendás hadvezérekig, amellyel alig kelhet versenyre más nép. Az ő helytállásuk az, mely például és útmutatóul kell szolgáljon a mai, felbolydult értékrendű világunkban. Háborúink hősei tetteikkel igazolták bátorságukat, nemzetük és bajtársaik iránti elkötelezettségüket. Az általuk megtestesített ideák gyakorlása, vagyis a hierarchia elfogadása, a parancs és az engedelmesség rendje, a harc közbeni heroizmus, a becsület és hűség, valamint az önfeláldozás erényei, időtlen értékek, melyek a nemzet létének, egységének és fennmaradásának is elengedhetetlen feltételei. A mindennapi életben a magyar hősi múlt jelenkori örökösei a Honvédség tagjai, tehát a katonai hivatást választók természetszerűleg a fent taglalt erények szerint kell élniük – erre kötelezik őket a háborúkban töltött több mint ezer év magyar katonahősei!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink