JÓkenyér. Adalékmentes, friss, kovászos pékáruk országszerte.

A JÓkenyér 27 éve a megbízhatóan magas minőségű, egészséges, teljes kiőrlésű kovászos kenyerek szakértője.

Termékeink 100%-ban természetes alapanyagokból, adalékmentesen, tartósítószerek nélkül, szívvel-lélekkel készülnek, receptjeinket pedig a modern ember igényei alapján formáljuk egyedülállóvá.

Hitvallásunk

Hisszük, hogy mindaz, ami a kenyérhez kell, a természet ajándéka és a pék szíve-lelke. Kenyér és péksütemény receptjeinknél egyaránt erre az egyszerűségre törekszünk. 100%-ban természetes alapanyagokkal dolgozunk, kerülve minden mesterséges ízfokozót, színező- és adalékanyagot.

Táplálkozásunk hatással van életminőségünkre, ezért célunk, hogy a JÓkenyér termékeivel hozzájáruljunk a fogyasztók testi és lelki egészségéhez.

Megbízhatóság és innováció

A JÓkenyérnél a legmodernebb pékipari technológia találkozik a kézművességgel. Pilisszentivánon található üzemünkben közel 50 pék dolgozik azon nap, mint nap, hogy minél több fogyasztó asztalán ott legyen az egészséges JÓkenyér. Bár a tésztához az alapanyagokat gépek adagolják mérnöki pontossággal, dagasztást követően még minden kenyeret és pékárut érint emberi kéz.

Üzemünk a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági szabályok alapján működik, IFS (International Food Standard) tanúsítvánnyal rendelkezik, ami további biztosítékot ad a vásárlóknak, hogy ha JÓkenyeret vásárolnak, kiváló minőségű élelmiszer kerül a tányérjukra.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink