Csatlakozz Te is a világ egyik piacvezető, folyamatosan növekvő targoncagyártó és raktártechnológiai berendezéseket gyártó cégéhez!

A Linde Anyagmozgatás termékei a világ minden részén egyet jelentenek a prémium minőséggel és a megbízhatósággal, innovatív és személyre szabott megoldásaival. Szervezetünkben minden munkatárs fontos szerepet tölt be, számítunk a Te szakértelmedre és ötleteidre is. Fejlődjünk tovább együtt!

Kik vagyunk mi?

A Linde több mint 100 éves múltra visszatekintő német multinacionális vállalat, amelynek magyarországi leányvállalataként itthon 1996 óta vagyunk jelen. Központi telephelyünk Dunaharasztin található, de országos lefedettségű szervizhálózatunk révén az ország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk a KION Group cégcsoport tagjaként a világ egyik legnagyobb vállalatának része. A KION Group globálisan mintegy 40.000 munkatársat foglalkoztat, gépeink és raktártechnikai megoldásaink pedig a világ legmodernebb raktárait tartják mozgásban.

Kikből áll a csapatunk - kiket keresünk?

Országos lefedettségű szervizhálózatunkba olyan jól képzett szakembereket - autószerelők, gépészek - keresünk, akiknek meglévő tudására tudjuk felépíteni a Linde targoncák szerelésének, karbantartásának ismereteit. Ügyfeleinket látogató értékesítőink elsősorban a logisztikai vagy a műszaki területről érkeznek, intralogisztikával és automatizálással foglalkozó szakembereink pedig magasan képzett mérnökök közül kerülnek ki.

Szakembereink gördülékeny munkájához egy kiváló backoffice csapat támogatására is szükség van. Dunaharaszti irodánkban található valamennyi támogató területünk a pénzügytől az üzemeltetésig, ahol mindannyian azon dolgozunk, hogy munkatársainknak és ügyfeleinknek egyaránt biztosítsuk azt a profizmust és figyelmet, amit az általunk képviselt márka megkövetel.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink