Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com
A Linde Anyagmozgatás nagy teljesítményű, az ügyfelek egyedi felhasználási igényeire szabott anyagáramlási megoldásokat fejleszt, amelyekkel a felhasználók fenntartható versenyelőnyökhöz juthatnak. A vállalat az emelővillás targoncák és a raktártechnikai gépek világviszonylatban egyik legnagyobb gyártója, és több mint 50 éve példaértékű megoldásokat nyújt az anyagmozgató gépek, a flottakezelés, vezetéstámogató rendszerek és szervizajánlatok területén.

Anyavállalatunk, a Linde AG Németország és Európa egyik legrégebbi és legértékesebb cége. A Linde több mint 130 éve a gépipari innováció egyik legjelentősebb centruma, A Linde Anyagmozgatás Magyarországon is kapható, világszínvonalú termékei több mint 100 országban támogatják a logisztikai, energetikai, építőipari, kereskedelmi munkát. A Linde Anyagmozgatás termékei a világ minden részén egyet jelentenek a prémium minőséggel, a megbízhatósággal, a német precizitással, a letisztult dizájnnal és a környezetbarát működéssel.

Ezek az elvek vezérelnek bennünket, amikor az 1996-ban létrehozott Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft. folyamatosan bővülő munkatársi gárdáját kiválasztjuk és hasonló szempontok alapján alakítottuk ki cégünk, Dunaharasztin található – többször kibővített - telephelyét is. Ez a bázis – igazodva a fejlett országok elvárásaihoz – a legmodernebb eszközökkel felszerelt szervizközponttal rendelkezik, mely az egész országra kiterjedő saját szervízhálózat alapja. Raktárbázisunk országszerte biztosítja az eredeti Linde alkatrészek elérhetőségét.

Magyarországon már több, mint 7000 targonca hirdeti a Linde Anyagmozgatás berendezéseinek és szolgáltatásaink megbízhatóságát. Csatlakozzon Ön is a legjobbat választók táborához!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink