A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1991-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat.

Szeretne egy sikeres nemzetközi Csoportnál dolgozni, jó munkakörülmények között? Szenvedélyes és elkötelezett munkatársaival hozzájárulni egy jobb beltéri klímához, egyszerűbb építkezésekhez és fenntarthatóbb épületekhez? Akkor a Lindab a megfelelő hely számára!

A Lindab számára mindig központi szerepet játszott, hogy motivált, vállalkozó szellemű és komoly szaktudású alkalmazottakkal rendelkezzen.

Működésünk első napjaitól kezdve a hozzáértés, az elkötelezettség és a vállalkozó szellem jellemzi dolgozóinkat. Ez az emberi érték kulcsfontosságú eszköz ahhoz, hogy vevőink számára a lehető legjobb szolgáltatást és támogatást nyújthassuk. Ez vezérel minket abban, hogy továbbra is befektessünk dolgozóinkba, az ő tudásuk, készségeik, egészségük, valamint a biztonságos és ergonomikus munkakörnyezetük kialakítása érdekében.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy Munkavállalói állományunk több, mint egynegyede legalább 10 éve erősíti szaktudásával a Lindabot, de sokan már 25 évet meghaladóan dolgoznak nálunk. Fontos a Lindab számára az is, hogy vezetőinket, amennyiben lehetséges belső állományunkból neveljük és nevezzük ki, mert hisszük, hogy Ők azok akik hitelesen, a ranglétrát végig járva, minden folyamatunkat jól ismerve tudják eredményesen vezetni Csapatukat.

Munkavállalóinktól nem csak elvárjuk a szaktudást, hanem nagy hangsúlyt fektetünk képzési igényeik felmérésére és azok megvalósítására is, legyen szó soft- valamint hardskill területről, kiemelve a jelenlegi magas szintű technológiai fejlesztések során szükséges képzéseket a gyártásban dolgozó gépkezelő Kollégáinktól elkezdve vezetőinkig.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink