Corpes - Önnel építünk
Társaságunkat 1996-ban alapították. Tulajdonosi körét tekintve teljes mértékben magyar családi vállalkozás vagyunk. Vállalkozásunk fő tevékenységi területe az építőipar, ezen belül is a magas építőipari kivitelezés, melyet 2014 óta Corpes márkanéven ismernek ügyfeleink. Társasházak, családi házak, közintézmények teljes tetőfelújításával, karbantartásával, állagmegóvásával foglalkozunk, de emellett természetesen új tetőket is készítünk.

Kiket keresünk?

Csapatunkba olyan elkötelezett munkatársak jelentkezését várjuk, akiknek fontos a hosszútávú, kiegyensúlyozott munkaviszony, a családias légkör, az egész éves stabil kereseti lehetőség, aki a jövőjét itthon képzeli el, vagy szeretne haza telepedni. Munkádra légy igényes és kedveld a változatos feladatokat.

Miért jó velünk dolgozni?

Mi betartjuk amit ígérünk. Egész éves bejelentett munkaviszonyt biztosítunk, a téli hónapokban beltéri munkákkal (főképp gipszkartonozással) foglalkozunk.

Mit nyújtunk még?

Béren kívüli juttatás keretében támogatunk a munkába járás költségei kapcsán. Télen meleg, nyáron hűvös frissítőt biztosítunk, és vállaljuk, hogy a cipőtől a pólóig teljes munkaruházatot biztosítunk számodra. Az elmúlt több, mint 20 évben sokféle gépet és munkaeszközt gyűjtöttünk össze, de folyamatosan cseréljük őket, így a munkavégzéshez szükséges összes korszerű és biztonságos géppel rendelkezünk, neked tehát csak a munka iránti vágyadat kell hoznod!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink