A mezőgazdaság kihívásai és tétjei egyre fontosabbak. Hogyan táplálja az emberiséget a környezetvédelmi előírásoknak és a fogyasztói elvárásoknak megfelelően, miközben javítja vállalkozásának teljesítményét? A KUHN az Ön jövőbeni partnere. Számunkra az Ön kihívásai a legfontosabbak. Mezőgazdasági berendezéseink és kapcsolódó szolgáltatásaink fejlesztése az innováció erős szellemén, a magas minőségi színvonalon és az Ön elvárásai-nak folyamatos meghallgatásán alapul. A KUHN minden eddiginél jobban alkalmazza dinamizmusát, hogy a legjobban szolgálja az Ön igényeit és a mezőgazdasági világot. A KUHN számos területen szakosodott mezőgazdasági gépek széles választékát kínálja a növények kezelésére, a takarmány előállítására, a tenyésztésre és a táj fenntartására.

Legyen Ön is a munkatársunk!

A mezőgazdaság egyre nagyobb stratégiai kérdéssé válik a bolygónkon: képesnek kell lennie arra, hogy megbirkózzon a mezőgazdasági termékek iránt növekvő kereslettel, hogy ellássa élelemmel a folyamatosan növekvő világnépességet, ugyanakkor képesnek kell lennie az alternatív energiaforrások nyújtására is. A mezőgazdaság gépesítése, a környezet tiszteletben tartása mellett, kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy megfeleljen ennek a kihívásnak.

A KUHN ma már az egyik vezető ezen a piacon, és jelen van az egész világon. Fejlesztési céljainak elérése érdekében a KUHN folyamatosan új munkatársakat keres.

A KUHN-hoz, valamint a Kuhn Center Magyarország Kft-hez való csatlakozás azt jelenti, hogy Ön egy olyan felelősségteljes csoporthoz és vállalathoz csatlakozik, mely az ott dolgozó férfiakat és nőket helyezi előtérbe, valamint számos fejlődési lehetőséget kínál a nemzetközi jelenlét és a vállalkozások sokszínűsége révén.

A KUHN ma az egyik vezető ezen a piacon, és jelen van az egész világon.

A KUHN világszerte 9 gyártóüzemmel és 11 kereskedelmi leányvállalattal rendelkezik, ezzel is bizonyítva globális jelenlétét. A KUHN-hoz való csatlakozás tehát egy olyan nemzetközi vállalathoz való csatlakozást jelent, amely elősegíti és támogatja alkalmazottai mobilitását.
A KUHN-hoz való csatlakozás azt jelenti, hogy csatlakozunk egy felelősségteljes csoporthoz, elsősorban az őt alkotó férfiakat és nőket helyezzük el, és számos fejlődési lehetőséget kínálunk Önnek nemzetközi jelenléte és vállalkozásainak sokszínűsége révén.
Szeretne Ön is egy folyamatosan fejlődő, dinamikus csapat tagja lenni? Nem retten meg a kihívásoktól és szeretne egy kellemes, családias, mégis magas színvonalú munkakörnyezetben, barátságos, családias légkörben dolgozni? Ne habozzon, jelentkezzen cégünkhöz még ma!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink