A pécsi Körber több mint 1000 magasan képzett szakemberével széleskörű szolgáltatásokat kínál a gépgyártás területén. Vállalatunk a régió legnagyobbjai közé tartozik, a helyi gazdaság stabil és állandó szereplője 1994 óta. Gépipari tevékenységünk a gépek tervezéstől kezdve a forgácsoláson, lemezmegmunkáláson és összeszerelésen át komplett gépek fejlesztéséig terjed. A Körber a gépgyártás műszaki élvonalát képviseli és valódi szakmai lehetőségeket kínál Pécsett. Legyen részese a sikerüknek!

A Körber több mint 25 éve van jelen Pécsett a régió egyik legmeghatározóbb gépgyártójaként. Biztos és kiszámítható munkahelyet, jövőorientált gondolkodásunknak köszönhetően pedig valódi szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk. Tudjuk, hogy sikerünk kulcsa kollégáink kreativitása és elkötelezettsége, ezért fontos számunkra egy olyan környezet megteremtése, amelyben csapatként teljesíthetnek, az ötleteiket ügyfeleink sikerévé alakítva. A szakmai teljesítményt kiemelkedő bérezéssel jutalmazzuk, a család és a munka egyensúlya érdekében pedig kiszámítható és tervezhető munkaidő-beosztást kínálunk. Alakítsa karrierjét velünk!

Lelkes, motivált tehetségeket keresünk! - A Körbernél munkatársaink egyéni fejlesztése a filozófiánk része. Minden diákot, közép- és felsőoktatási szinten egyaránt támogatunk abban, hogy megtalálják a jelen és a jövő megoldásait. A szakmai és egyetemi hallgatók duális képzésben vehetnek részt forgácsoló, hegesztő, gépész-és villamosmérnök, valamint informatikus szakterületeken. A duális képzés két részre oszlik: elméleti órák az iskolában és gyakorlati képzés a Körbernél. Szakmai és nyári gyakorlati lehetőségeket is kínálunk amelyek lehetőséget biztosítanak a diákoknak arra, hogy megismerjék a gépipari csúcstechnológiát és megszokják a megrendelőink által kért magas minőségi elvárásokat. Nyitottak vagyunk az egyetemi hallgatók disszertáció kutatásának támogatására is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy újragondolhassuk a létezőt és új megoldásokkal állhassunk elő együtt!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink