A KONE-nál a célunk, hogy hozzájáruljunk az élhetőbb városok kialakításához. A felvonó- és mozgólépcső iparág egyik globális vezetőjeként, a KONE olyan felvonókat, mozgólépcsőket, valamint karbantartási és modernizációs megoldásokat kínál, melyek hozzáadott értéket képviselnek az épület bármely életciklusa alatt.

Hatékony People Flow® megoldásaink révén az emberek utazásait biztonságossá, kényelmesebbé és megbízhatóbbá tesszük. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt világszerte segítjük a városokat abban, hogy élhetőbb lakóhellyé váljanak. 2016-ban a KONE éves nettó árbevétele 8,8 milliárd euró volt, az év végén pedig több, mint 52.000 alkalmazottal rendelkezett. A KONE B osztályú részvényeit a Nasdaq Helsinki Ltd. jegyzi Finnországban.

A KONE MAGYARORSZÁGON

A KONE Felvonó Kft. folyamatosan bővülő csapatának célja, hogy szolgáltatásainkat minél inkább az Ön igényeihez szabjuk. A legjobb módszereket használjuk berendezése biztonságosságának és értékének növelésére, valamint élettartamának kiterjesztésére. Kollégáink, szerviztechnikusaink, szerelési- és karbantartási módszereink valamint ügyfélszolgálati központunk támogatásával a lehető legjobb szolgáltatást igyekszünk nyújtani ügyfeleinknek.

VÍZIÓ ÉS STRATÉGIA

Célunk, hogy a legjobb People Flow® élményt nyújtsuk az embereknek. Ez azt jelenti, hogy megértjük, hogy a különböző típusú épületek különböző célokat szolgálnak, ami hatással van az emberek mozgására és az őket körülvevő környezetre. A felhasználók és az ügyfelek számára könnyűséget, hatékonyságot és tapasztalatokat biztosítunk az épületek teljes életciklusa alatt.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink