FEJLŐDJ VELÜNK!
Száznál is több országban vagyunk jelen, naponta vendégek millióit szolgáljuk ki. Ma már nehéz elhinni, hogy amikor 1930-ban Harland Sanders megnyitotta kis éttermét, csak a különleges csirke receptje és a sikerbe vetett hite volt. Kezdettől fogva hű volt az elvéhez, és feltétel nélkül követte azt: "Teljes odaadással, és legjobb tudásod szerint tedd, amibe belevágtál." Sok év eltelt azóta, de a KFC hitvallása nem változott. Hiszünk abban, hogy ez az alapelv tette sikeressé a KFC-t, ezért választják olyan sokan az éttermeinket bíznak bennünk és jól érzik magukat nálunk.

MIÉRT PONT A SZÉLL KÁLMÁN?

Mert a szél is ide fúj! Tapasztald meg a saját bőrödön, hogy milyen, ha nem ragadsz le egy helyben, hanem egyenesen vezet az utad a karrieredhez a kitartó munkád által. Szeretnél megélni egy igazi sikerstoryt, megmutatjuk, hogy vezet oda az út. Meló után ugorj fel a Budai várba egy sétára, hogy kiereszd a gőzt, vagy ugorj be egy filmre az egyik legmenőbb budapesti moziba.

MIKOR JÖSSZ DOLGOZNI?

Gondold végig, mikor érsz rá, megmutatjuk, hogy mire van lehetőséged! Figyelembe vesszük, hogy mikor tudnál jönni! Dinamikusan fejlődő világban élünk, de nem robotokat keresünk! #ösztöndíjprogram #diákmunka #részmunkaidő #teljesmunkaidő #megváltozottmunkaképességű #nyugdíjas #kismama

NO SPEAK HU?

Don't worry. You can join us! #speakenglish #student #nohun #don'tspeakhungary #liveinbudapest #studentexchange

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink