FEJLŐDJ VELÜNK!
Száznál is több országban vagyunk jelen, naponta vendégek millióit szolgáljuk ki. Ma már nehéz elhinni, hogy amikor 1930-ban Harland Sanders megnyitotta kis éttermét, csak a különleges csirke receptje és a sikerbe vetett hite volt. Kezdettől fogva hű volt az elvéhez, és feltétel nélkül követte azt: "Teljes odaadással, és legjobb tudásod szerint tedd, amibe belevágtál." Sok év eltelt azóta, de a KFC hitvallása nem változott. Hiszünk abban, hogy ez az alapelv tette sikeressé a KFC-t, ezért választják olyan sokan az éttermeinket bíznak bennünk és jól érzik magukat nálunk.

Folyamatos fejlődés

Vidéki vagy nem baj jól megközelíthető helyen HÉV állomástól 5percre lévő éttermünkben keressünk téged.Előre be vagy táblázva?nem baj nálunk tudsz tervezni 2 hétre előre tudod a beosztásodat.Mi nem gépeket hanem csapattársakat keresünk.

Diák vagy sok a szabad időd,Másodállást vagy főállás érdekelne várjuk jelentkezésedet.

Stabil, bejelentett, hosszú távú munka Rugalmas munkaidő, anyagi függetlenség Gyors előrelépési lehetőség, fiatalos csapat Versenyképes fizetés + bónusz + cafeteria + borravaló 25%-os kedvezmény a Pizza Hut éttermekben és Starbucks kávézókban Csapatépítés, tréningek, kedvezményes étkezés

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink