A KEVIÉP Kft. szerkezetépítés, mélyépítés, magasépítés, infrastruktúra-építés, közműépítés, környezetvédelmi létesítmények, valamint az ehhez kapcsolódó gépészeti tevékenységek, továbbá fémmegmunkálás, acélszerkezet gyártás és szerelés tevékenységi köreiben végzi feladatait. A Kelet- Magyarországi régió egyik meghatározó építőipari szereplőjeként elsődleges céljának tekinti, hogy a megrendelők és más érdekelt felek igényeit a legmagasabb színvonalon elégítse ki.

1966 – ALAPÍTÁS

A Kelet-Magyarországi Vízügyi Építő Vállalat 1966. július 1-jén jött létre, az Országos Vízügyi Főigazgatóság központi utasítása alapján, a vizek hasznosítását és kártételeinek elhárítását szolgáló vízgazdálkodási létesítmények kivitelezésére.
Cégünk hajtotta végre a térség legjelentősebb vízügyi beruházásait, nagyban hozzájárulva az elmaradott régió infrastrukturális felzárkózásához. Az elkészült létesítmények számának növekedésével évről-évre folyamatosan nőtt társaságunk eszközértéke és a foglalkoztatottak létszáma.

1993 – PRIVATIZÁCIÓ

Huszonhét évi működés után, 1993. szeptember 30-án társaságunk korlátolt felelősségű társasággá alakult. A cég egyre több létesítmény – fővállalkozásban történő – megvalósítására kapott megbízást, így már nem csak az építőipari, hanem egyéb ipari tevékenységben is jelentős eredményeket ért el. A szélesedő vevőkör fokozatosan biztosította a társaság kapacitásainak egyenletes lekötéseit.

NAPJAINK – TŐKEERŐS VÁLLALKOZÁS

Az ezredfordulóra a KEVIÉP Kft. stabil, tőkeerős és nyereséges vállalkozássá fejlődött. Az eredményes működés feltételeit a megváltozott körülményekhez való rugalmas alkalmazkodással próbálja társaságunk megteremteni, törekedve a minőségileg kifogástalan és korszerű termékek előállítására. Ennek elengedhetetlen eszköze a műszaki fejlesztés, az optimális gazdálkodás fenntartása, és nem utolsó sorban a társaság nyitott szellemű menedzselése.
Fővállalkozóként, közös vállalati formában, illetve PPP-projektek keretében számos ország (Ausztria, Németország, Románia, Egyiptom, Kuvait, Venezuela) építési piacán valósítottunk meg infrastrukturális beruházásokat.
Folyamatosan keressük az új lehetőségeket mind a magas-, mind a mélyépítőipari kivitelezés területén, valamint komplett gyártelepek, ipari épületek,
kereskedelmi központok kivitelezése – a terület kiválasztásától egészen a megvalósításig -, valamint sportlétesítmények és multifunkcionális csarnokok építésével keressük az újabb kihívásokat.
Alaptevékenységén túl a KEVIÉP Kft. profiljában megtalálható az Európai Uniós szabványoknak megfelelő környezetvédelmi rendszerek tervezése és megvalósítása.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink