Alfi, ahol a pénze többet ér!
27 éve azért dolgozunk, hogy Ön minden nap kiváló termékekhez juthasson hozzá remek árakon!

Az ALFI Északkelet-Magyarország jól ismert üzletlánca, ahol családias kiszolgálás, kiváló termékek és remek ajánlatok találkoznak Önnel…

1991 szeptemberében kezdtünk egyetlen üzlettel és nagyszerű reményekkel, hogy egyszer emberek tömegeit szolgáljuk ki élelmiszer és vegyiáru termékeinkkel.
Az egyetlen üzlet hamarosan szűknek bizonyult, a következő években újabb üzletnyitásokkal folyamatos fejlődés történt. A bővítés minden lépését igazi sikerként ünnepeltük, és optimista reményeink megvalósultak.

Mára 16 kiskereskedelmi élelmiszer üzlettel 10 000m2-en áll a vásárlók rendelkezésére. Nyíregyházán, Mátészalkán, Kisvárdán, Miskolcon és Ózdon C+C jellegű nagykereskedelmi tevékenységet is folytat a cég, melyek alapterülete összesen 14 000 m2.

Ezeket a négyzetmétereket naponta megtöltjük áruval, népszerű fogyasztási cikkekkel, emiatt a hozzánk betérők szeretnek itt vásárolni. A fogyasztók és kereskedő partnereink hűségükkel jutalmazzák ezt, mert a friss árukészlet és a megbízható termékellátás biztos beszerzési forrást jelent a konyhákba, a háztartásokba és a kiskereskedelmi boltok polcaira egyaránt.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink