Megalakulásunkkor – több mint 10 éve – olyan vállalkozást kívántunk létrehozni, amely filozófiájában és szolgáltatásaiban egyaránt törekszik Megrendelőink elégedettségére.

Vállalati stratégiánknak, dinamikus fejlődésünknek és a jelenlegi Megrendelőink pozitív visszajelzéseiknek köszönhetően elértük, hogy mára cégünk az ismert vagyonvédelmi vállalkozások közé tartozik.

Üzletpolitikánk középpontjában a vevői megelégedettség áll, amelynek alapja a korrekt munkavégzés, a maximális biztonságra való törekvés, a szerződésben vállalt feladatok maradéktalan teljesítése.

Mivel a vagyonvédelmi piac erősen árközpontú, a Jusec kft. árpolitikája, hogy alap szolgáltatásért alap árat kér. A többletszolgáltatások meghatározása a szerződés teljesítése közben válik reálissá.

A tapasztalatok, észrevételek, a kockázatelemzések kiértékelése a Megbízóval egy hosszú távú stratégia és védelmi koncepció kialakításának alapja.

- országos lefedettség
- 450.000.000 HUF felelősségbiztosítás
- 100% magyar tulajdon
- folyamatos fejlesztések, beruházások
- rendszeres lőkiképzések, taktikai tréningek, stresszalapú tréningek
- biztos szakmai és anyagi háttér
- kidolgozott ellenőrzési rendszer
- feddhetetlen szakmai hírnév
- fejlett infrastruktúra
- KPI rendszer alkalmazása
- vállalatirányításban, termelésben használatos elvek, irányítási módszerek ismerete (LEAN-elv, 5S model)
- tanúsítási és minőségirányítási rendszerek bevezetésének, alkalmazásának szolgáltató oldalról való támogatása (AEO, TAPA, C-TPAT)

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink