Cégünk az ITK Holding Zrt. leányvállalataként mobilitással összefüggő komplex és személyre szabott szolgáltatásokat nyújt állami, önkormányzati és gazdasági partnerei számára. Közlekedésintegrátori és operátori tevékenységünkkkel támogatjuk számos város operatív működését és közösségi közlekedését. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink egyedi elvárásait minden esetben a lehető legmagasabb színvonalon, fenntartható, rugalmas és innovatív megoldásokkal tudjuk teljesíteni, legyen szó futballklub, céges rendezvények vagy magánjellegű események személyszállításáról.

Komplex közlekedési szolgáltatás

Az INTER TAN-KER Zrt. a folyamatos fejlődés, a megbízhatóság és a fenntarthatóság jegyében szolgálja ki partnereit már közel két évtizede. Az egyedi szolgáltatási megoldások esetében is rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ezen alapelveinket és partnereink elvárásait teljes mértékben összhangba tudjuk hozni. Ennek megvalósításában partnerünk az autóbuszok gyártásával foglalkozó Inter Traction Electrics Kft., amely innovatív megoldásokkal és folyamatos fejlesztésekkel biztosítja a korszerű, minden elvárásnak megfelelő gépjárműveket. Társaságunk működésének eredményeképp átlátható, költséghatékony, stabil és fenntartható szolgáltatást tudunk nyújtani partnereink számára a gyártási tevékenységtől a közösségi közlekedés folyamatos üzemeltetéséig.

2002 óta dinamikusan növekvő cégünk folyamatosan keresi jövőbeli munkatársait. Számos területen várjuk megbízható szakemberek jelentkezését. Lehet, hogy számodra is van egy jó ajánlatunk?

Miért jó nálunk dolgozni?

– Stabil munkahelyet biztosítunk, támogató légkörrel és családcentrikus szemléletben. Az elmúlt időszakban egyik fő célunknak munkatársaink egészségének megőrzését tekintettük, és büszkék vagyunk arra, hogy ez a világjárvány okozta nehéz gazdasági helyzetben is sikerült. Számunkra a csapatban dolgozás és a csapatszellem eszménye elengedhetetlen a közös fejlődésünk érdekében.

– Dinamikusan fejlődő cégcsoport vagyunk. 2002-ben alakultunk, mindössze néhány fővel, de mostanra a nyolc vállalatból álló cégcsoport munkatársainak létszáma meghaladja a több száz főt. Budapesten, Debrecenben és Kecskeméten is meghatározó szerepet töltünk be a közösségi közlekedésben.

– Hosszú távra tervezünk. Elkötelezettek vagyunk a fenntartható mobilitás mellett. A zöld jövő szellémben való működésünk mellett komoly hangsúlyt fektetünk a nálunk dolgozó kollégák szakmai előmenetelére, továbbképzésére is. Ösztöndíjprogramokkal motiváljunk a fiatal tehetségeket egyéni fejlődésüknek, céljaik elérében.

– Versenyképes fizetést ajánlunk. Keressük és meg is becsüljük a jó szakembereket, akik számára fiatalos, támogató környezetet kínálunk.

– Minőségi szolgáltatást nyújtunk. Járműveink a legmagasabb színvonalon, a modern kor kihívásainak megfelelően kialakítva kerülnek piacra. Elvünk a magas színvonalú szolgáltatás: igény szerint partnereinknek biztosítjuk a folyamatos és időszakos karbantartást, üzemanyagellátást, de gondoskodunk sofőrökről és forgalomszervezésről is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink