A munkában partner a Humán Partner!

A Humán Partner Kft. 2016-ban alakult. A cégalapítók 2006-tól jelen vannak a szakmunkás és betanított munkás munkaerő kölcsönzés és munkaerő közvetítés piacán. A Kft. alapítása óta folyamatosan, egyre növekedve hódít teret a hazai munkaerő piacon. A Humán Partner Kft. fejlődése töretlen, folyamatosan több és nagyobb volumenű megbízást vittünk és viszünk végig a legkülönbözőbb iparágak számára, úgy mint: autó-, gép-, szerszám-, és alkatrész- gyártás, elektronika ipar ill. csomagolás technika és könnyűipar /varrás/ ). A gyors és eredményes fejlődésünk munkatársaink hozzáértésének és elkötelezettségének köszönhető.

Cégünknél elsődleges szempont a megrendelők igényeinek maximális teljesítése, kivitelezésben a tökéletes minőség. A kezdetektől arra törekszünk, hogy a személyi állományunkba csak megbízható, jól kvalifikált munkaerő kerüljön.
Jelenleg több mint 100 főt foglalkoztatunk különböző területeken.

Kölcsönzött munkatársainkat a megrendelő igényei szerint választjuk ki ezért a hozzájuk kerülő munkatársaink magas teljesítményt nyújtanak.

A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében állandó kapcsolatban vagyunk a magyar és román munkaügyi központokkal, akik segítségével az ipar bármely területén pótolni tudjuk az esetleges munkaerőhiányt.
Cégünk jó kapcsolatot ápol a középiskolákkal, hogy folyamatosan tudjuk biztosítani a szakemberek pótlását.

Különös figyelmet fordítunk a megrendelőkkel való kapcsolattartásra, folyamatos információáramlást tartunk fenn, az előírásoknak megfelelően eleget teszünk garanciális kötelezettségeinknek.
Fejlődésünk szempontjából elengedhetetlennek tartjuk minden munkatársunk elégedettségét, a munkafeltételek folyamatos javításával biztosítjuk azt a hátteret, amellyel a megbízói elvárásokat magas szakmai szinten teljesíthetik.
A Humán Partner Kft. minden alkalmazottja tudásával és felelősségével járul hozzá a célkitűzések teljesüléséhez mind munkaerő kölcsönzés mind munkaerő közvetítés terén.

Cégünk előnyei

- 15 év szakmai tapasztalat az emberi erőforrások koordinálásában
- A fluktuáció cégünknél 5% alatt van
- Megfelelő fizetési feltételek
- Folyamatosan bővülő adatbázis
- Rövid határidőn belüli teljesítés
- A munkavállalók előszűrése, tesztelése (költség illetve idő takarékosság)
- Rugalmasság
- Nem jelent problémát az angol nyelvű kapcsolattartás sem

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink