A HRC Contact Kft. 2012-ben kezdte meg munkaerő-kölcsönzéssel kapcsolatos tevékenységét. Feladatunknak tartjuk a munkaerőhiánnyal küzdő magyarországi közép- és nagyvállalatoknak nyújtott szakszerű és szabályszerű kölcsönzési szolgáltatást. A társaságunk által foglalkoztatottak létszáma folyamatos növekedést mutat. Dolgozóink többsége betanított munkavállaló.

Társaságunk célként tűzte ki a változó munkaerő-piaci helyzetek megoldásának innovatív kezelését. Fontosnak tartjuk mind a partnerek, mind az álláskeresők elégedettségét, hiszen e két szereplő találkozása és együttműködése jelenti a vállalkozások, vállalkozók sikerét. Optimalizáljuk a humánerőforrással kapcsolatos folyamatokat, kezeljük annak esetleges hiányosságát. A megrendelői igényekhez alkalmazkodva akár lokális, akár az ország egész területét érintő humán-erőforrás szolgáltatást nyújtunk.

Szolgáltatásunkkal egyaránt vállaljuk a munkaerő ellátást és az ezzel járó szakszerű munkaügyi adminisztrációt. Megbízhatóságot kínálunk, valamint célkitűzésünk, hogy az általunk kölcsönzött munkavállalók elkötelezetten végezzék a megrendelő által megszabott feladatokat.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink