A H&M-Csoport egy márka- és üzletcsalád, amelynek középpontjában a divat és az életmód áll

 Ez egy több mint 150.000 fős csapat, amely a lehetetlenből is lehetségest csinál.

A világ minden táján vannak üzleteink. Üzleteinkben számos különböző szerepkör van, amelyek együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a H&M-ben való vásárlás inspiráló és divatos élmény legyen. Itt dolgozni azt jelenti, hogy dinamikus környezetben dolgozol, ahol nincs két egyforma nap, és a csapatmunka a kulcsa mind a nagyszerű értékesítési eredményeknek, mind a pozitív munkakörnyezetnek.

Mi tesz minket egyedivé?

Nincs egyetlen ilyen dolog. Ez számos dolog kombinációja – a befogadó, csapatmunkán alapuló kultúránk, az erős értékeink, a kihívások, a fejlődési lehetőségek, a juttatások, még sok minden más. Leginkább azonaban az embereink tesznek minket azzá, akik vagyunk.A H&M egy olyan hely, ahol szabadon kifejezheted önmagadat, és ahol úgy érezheted, hogy valóban közénk tartozol. Egy olyan hely, ahol az új és a lehetetlen dolgok akárt együtt is lehetségesek. Egyedül Te tudod azt, mi tesz téged egyedivé. Nekünk a Te egyedi nézőpontodra van szükségünk.

A H&M-nél mindenki egy vezető, valódi eredményeket érhet el. Hiszünk abban, hogy az embereknek már korán felelősségeket kell adni, mely erőteljes felelősségtudattal társul. A mi üzletünk az Te üzleted. Amikor Te fejlődsz, mi is fejlődünk. A H&M-nél folyamatos fejlődési lehetőségek várnak és olyan kollégákkal találkozol majd, akik támogatni és bátorítani fognak az utadon. Lehetőséged lesz arra, hogy feladatok széles skáláját fedezd fel, amelyek a világ minden tájára elvihetnek.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink