Mozdulj meg
A "Mozdulj meg” mottó után szabadon a Hervis márkája a mozgás, illetve egy jobb életérzés örömét szimbolizálja. A Hervis választékát a vezető belföldi-, illetve külföldi sportmárkák határozzák meg, amelyekhez a legkedvezőbb árakon lehet áruházainkban hozzájutni.

Hatalmas a sportszer-, sportcipő- és sportruházat választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a Hervist a legkedveltebb sportáruházak közé. A sportszerkereskedés jelenleg országszerte, mintegy 30 áruházzal áll vásárlói rendelkezésére.

A Hervis Sport-és Divatkereskedelmi Kft. 100%-ban a SPAR tulajdonában levő vállalkozás.

Miért dolgozz a Hervisnél?

LEGNAGYOBB MUNKÁLTATÓ
7 országban (Ausztria, Németország, Csehország, Magyarország, Románia, Szlovénia, Horvátország) több, mint 200 bolttal mi vagyunk az egyetlen osztrák sportcikk-kereskedő, mely európa szerte tevékenykedik.

DIGITÁLIS DIVATDIKTÁTOR
Hervis Sports – Store, Online, Mobile. Digitális vállalatként a Hervis a többcsatornás-kereskedelem éllovasa, hogy a vevőknek azt kínálja, amit igazán szeretnének.

SPORT & ÉLETSTÍLUS
Szerencsésnek érzhetjük magunkat, hogy ebben a kereskedelmi szektorban dolgozhatunk. Hol máshol veszed körül magad naponta életstílussal és sportcikkekkel? Folyamatosan a legújabb trendek nyomában vagyunk vevőink minél jobb kiszolgálása érdekében.

Mit kínálunk?

OKTATÁS ÉS TOVÁBBKÉPZÉS
Átfogó program az alkalmazottak részére, pl.: csoportos oktatás, szakképzés és vezetői szemináriumok.

RUGALMAS MUNKAIDŐ
A munkaidőnk rugalmas. Ez érvényes a csúsztatható munkaidőre is.

Mitől különleges nálunk dolgozni?

Büszkék vagyunk a Hervis csapatára, arra hogy minden korosztályból, különböző nemzetiségű és képzettségű kollégákból tevődik össze.

A sokoldalúság és különbözőség a sikerünk része. Olyan munkatársakkal is dolgozunk együtt, akik közel két évtizede a Hervisnél dolgoznak. Az áruházainkban különböző generációk dolgoznak együtt, és ezt a hasznukra fordítják. Fiatalok tanulnak az idősebb generációtól és fordítva. Különleges munkahelyek alakulnak így ki, ahol minden munkavállalónk egy csapathoz tartozik, a Hervis csapatához.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink