Irodánk a LEGJOBB LEHETŐSÉG megbízóink és munkatársaink számára is. VELÜNK EGYSZERŰBB megtalálni az optimális megoldást.
Társaságunk üzleti tanácsadó cégként, több mint 20 éve alakult, majd 2015-ben az ingatlanközvetítést is felvette a tevékenységi körébe, melyet 2020. januártól –egyéb tevékenységei közül kiemelve– a József körúti üzlethelyiségében folytat. A társasság tulajdonosai az iroda jelenbéli üzleti sikerein túl, közép- és hosszútávon is a kiegyensúlyozott működtetést tartják szem előtt. Ezért az iroda az ingatlanpiacon az egyik legalacsonyabb megbízói jutalékért dolgozik amellett, hogy a munkatársaknak a lehető legmagasabb értékesítési jutalékot adja, a kimagasló teljesítményt pedig külön is értékeli.

Amit kínálunk Neked

Irodánk kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy kellően tágas legyen, megfelelő méretű kirakattal rendelkezzen, valamint úgy tömegközlekedéssel, mint gépjárművel jól megközelíthető, központi fekvésű legyen. Belsőtereit úgy alakítottuk ki, hogy az maximálisan biztosítsa munkatársaink kényelmét, biztonságát és a nyugodt munkavégzést. A magas szintű szakmai munka segítésére korszerű ingatlanszoftvert, valamint számítástechnikai- és informatikai eszközöket biztosítunk munkatársainknak. Szerződéses jogviszonyban állunk a legnagyobb ingatlanközvetítő társaságokkal az országos adatbázisaik használatára, az általuk kínált ingatlanok értékesítésére. Értékesítésre kínált ingatlanjainkat egyedi megjelenésű honlapunkon, valamit a legnagyobb ingatlanportálokon hirdetjük. Eladóink és vevőink egyéb kapcsolódó igényeit szerződött partnereink által segítjük. (hitel, biztosítás, értékbecslés, energetika, ügyvéd…)

Csatlakozz hozzánk!

Szakmai tevékenységünket az ingatlanszakma több területén kipróbált munkatársak segítik. Tapasztalatuk kellő magabiztosságot és kiegyensúlyozottságot ad, rugalmasságuk és segítőkészségük pedig biztosítja a nyugodt légkört a sikeres munkavégzéshez. Munkatársaink az évek során felhalmozott tapasztalati tudásukat készek megosztani az irodánkhoz csatlakozó gyakorlott értékesítőkkel, valamint a szakma iránt érdeklődő és alkalmasságukat bizonyító kezdőkkel is. Ha bemutatkozásunk felkeltette érdeklődésed és Te is munkatársaink között képzeled el a jövőd kérlek, jelentkezz önéletrajzod megküldésével, mi mindenképpen visszahívunk!

Nyitott pozícióink