A Helit Kft 1991 óta jelen van a budapesti gasztronómiában, mint 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Partnereink között megtalálhatóak hotelek, éttermek, büfék, felnőtt- és gyermekétkeztetési konyhák. Nálunk mindent megtalál, ami egy jó ételhez kell! Széles szortimentünk között kedvére válogathat: friss- és fagyasztott húsok, halak, tejtermékek, fagyasztott zöldségek és gyümölcsök, pékáruk, szárazáru és non-food termékek.

Szeretjük a gasztronómiát és a részei vagyunk. Egyes napokon több mint 100.000 kg alapanyaggal járulunk hozzá Budapest és Pest Megye élelmezéséhez. Egy jó étteremben elkészített finom vacsorához, a gyermekeink iskolai étkeztetéséhez, vagy akár a kedvenc hamburgerünk elkészítéséhez. Ez egyben hatalmas felelősség is. Éppen ezért a mi sztenderdjeink, a mi munkánk színvonalával kapcsolatos saját elvárásaink kell, hogy a legmagasabbak legyenek. Csak a legjobbat hozhatjuk ki magunkból, mert sok múlik azon, hogy hogyan teljesítünk. Láthatatlan hadseregként szeretnénk a velünk együttműködő szakemberek keze alá dolgozni, mert tudjuk, hogy mi csak akkor lehetünk sikeresek, ha Önök is azok.

A csapatmunka az egyik legfontosabb tényezője mindennapjainknak. Mindannyian Önökért és az Önök sikereiért dolgozunk. A 100%-os kiszolgálást tartjuk szem előtt, ezt akarjuk elérni és megtartani. Az Ön profi beszállítói kívánunk lenni. Rugalmasan, szakmai alázattal indulunk neki a mindennapoknak. Minden egyes osztályunk, összefogva egy csapatként vesz részt az Önök kiszolgálásában nap, mint nap.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink