Van, akinek a munka az élete. Neked is - csak Te élvezed!
A HEINEKENnél megtapasztalhatod a kemény munka különleges ízét, a kihívások zamatát egy vidám, inspiráló környezetben fiatal, tehetséges szakemberekkel körülvéve. De hogy a HEINEKEN tényleg a neked való munkahely-e, azt csak te döntheted el! Olvass tovább és tudd meg, hogy ez az, amit keresel!

AMIT A HEINEKEN HUNGÁRIA KÍNÁL MUNKATÁRSAINAK...

...Munkahelyet, amire büszke lehetsz... Ki ne látta volna a legújabb Heineken reklámot, szurkolt volna együtt a Sopronival a Magyar Vízilabda Válogatottnak, vagy esetleg gondolt az időtálló értékekre egy pohár Arany Fácán társaságában. A HEINEKENnél büszkék vagyunk arra, hogy a magyar sörpiac leginnovatívabb, legnépszerűbb márkáival rendelkező és legcoolabb vállalatánál dolgozunk. Ha te is ezt az érzést keresed, csatlakozz!

MIT MONDANAK KOLLÉGÁINK?

„Itt érzem, hogy egy olyan csapat tagja vagyok, ahol mindenki szenvedéllyel, felelősségteljesen végzi munkáját és ahol odafigyelünk egymásra” „Szakmailag fejlődhettem, olyan emberekkel dolgoztam együtt, akiktől tényleg érdemes tanulni.” „Amiért szeretek ennél a vállalatnál dolgozni, az az, hogy minden lehetséges módon támogatják az egyéni fejlődésemet, önálló munkavégzésemet, számos izgalmas és innovatív projektben vehetek részt.”

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink