HECHT - A kertek mestere!
A HECHT Magyarország egyik meghatározó kertigép márkája. Cégünk, a HECHT Hungary Kft. a márka kizárólagos hazai importőre. Folyamatosan bővülő rendkívül színes választékunkban megtalálható minden ami az otthoni kerti munkákhoz nélkülözhetetlen, valamint számos barkácsgép, kerti bútor és grill is megtalálható nálunk. Miénk az ország legnagyobb fűnyíró választéka! Mindennek köszönhetően cégünk dinamikusan bővül, ezért fiatalos csapatunkba folyamatosan keresünk újabb munkatársakat.

Miért a HECHT?

Mert élhető munkahelyet kínálunk, kiszámítható körülményekkel. Fix munkaidő, tutira be vagy jelentve. Nincs mutyizás a béreddel. Amiben megegyeztünk azt biztos, hogy meg is kapod. Fiatalos hangulat, a főnök nem szívja a véred földöntúli kérdésekkel. Ja, természetesen dolgozni azért nálunk is kell, de mindent megteszünk azért, hogy ezt örömmel tedd.

Kiket keresünk?

Jellemzően értékesítési területre keresünk új csapattagokat: - márkabolti értékesítő - ha szeretsz kerti és barkács kütyükkel foglalkozni, műszaki beállítottságú vagy és szereted az embereket - raktáros - ha bírod a fizikai munkát, van targoncás jogsid és szeretnél belelátni egy kamion rakterébe (is). - kisgépszerelő - ha szeretsz bütykölni és bírod az olajat

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink