A HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft. 30 év alatt példaértékű fejlődésével napjainkra Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat kereskedésévé vált. A vállalat kapcsolatai beszállítóival, vevőivel és munkatársaival több évtizedes múltra tekintenek vissza.

Cégünk a piaci szükségleteket saját lehetőségeivel összevetve alakította ki fő profilját, s folyamatosan szélesítette szolgáltatásainak körét festékek, felületkezelő anyagok és ragasztó anyagok forgalmazásával. Mára már több, mint 10.000-féle terméket tartalmaz portfóliónk.

Magyarországon három telephelyen Debrecenben, Budapesten és Békéscsabán működünk. Nagykereskedelmi partnereink kiszolgálása mellett kiskereskedelmi tevékenységet is folytatunk üzleteinkben.

Számunkra a munkatárs megbecsülendő érték.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki. Ez csak felkészült, motivált munkatársaink segítségével lehetséges, akik szakértő tanácsadással segítik, hogy vevőink az optimális megoldást választhassák ki a felmerült problémájukra. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, minden támogatást megadunk részükre, hogy egyre jobb termék- és piacismerettel rendelkezzenek.

Kollégáink szakmai jártassága, jó kedélye és megbízhatósága önmagában is garancia a jó minőségre. Számunkra a minőség nem csupán az áruk jellemzőit, hanem az általunk nyújtott szolgáltatás színvonalát, a lelkiismeretes, pontos munkát, környezetünk igényességét is jelenti. Valamennyi munkatársunk azon dolgozik, hogy ez az elkötelezettségünk minden kapcsolatunkban megnyilvánuljon.

Érdekeink egybefonódnak: együtt lehetünk még erősebbek és sikeresebbek.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink