A munkaerő-toborzás iparága egy nagyon versenyképes ugyanakkor folyamatosan megújuló szakterület, melyben üzleti sikerünk a kollégáink egyéni sikerében mérhető. Célunk, hogy kollégáink kitűnjenek szakértelmükkel és tehetségükkel, ehhez pedig szeretnénk minden támogatást megadni, hogy folyamatosan fejlődjenek és piacképes tudással rendelkező kiválasztási és toborzási szakértőkké váljanak. Ennek érdekében a Hays-nél folyamatos képzési rendszerrel támogatjuk a kollégáinkat a gyakornoki szinttől a manager-i és igazgatói szintekig.

FIZETÉS

A Hays-nél megadjuk mindenkinek a lehetőséget, hogy a legjobbat hozza ki önmagából, kollégáink elért eredményeit pedig nagyra értékeljük és honoráljuk. A jutalmazási struktúránk úgy lett kialakítva, hogy az a teljesítmény növelésére irányuljon, azon eredményekkel és viselkedéssel összhangban, melyek a Hays értékeit tükrözik. Tanácsadó kollégáink számára ez magában foglalja a versenyképes alapfizetést és a felső határ nélküli bónuszrendszert. Minden, a Hays-nél dolgozó tanácsadó jogosult részt venni az ösztönzési rendszerként kialakított jutalmazási programban, melybe ötcsillagos üdülések, különleges események és egyéb díjak tartoznak a siker megünneplésére.

AMIT MÉG KÍNÁLUNK

Belső ösztönzési programok és incentívek, köztük például egyéni díjak és versenyek a kiemelkedő teljesítményért. •• Belső ajánlási rendszer, amely jutalmazza azokat a kollégákat, akik új kollégákat ajánlanak

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink