A Háda Kft. Magyarország legsikeresebb használtruha-kereskedése több mint 80 üzlettel, 900 munkaműhellyel, és tízmilliárd forintot meghaladó forgalommal.

A Tiszakanyáron bejegyzett cég alapítója, Háda György műszaki végzettségű ember, ezért sokáig meg se fordult a fejében, hogy eljön majd az idő, amikor ő fogja öltöztetni ’fél Magyarországot’. Mára azonban a Háda széles választékú, egyedi ruha kínálatát szívesen hordja a szegényebb és a tehetősebb réteg is. Angliában a szezonvégi leértékelések nem 10–20 százalékosak, mint itthon, hanem 70–80 százalékosak, így az emberek élnek is a lehetőséggel.

Igen ám, de az új ruhának kell a hely, a régit felajánlják hát többek között a karitatív szervezeteknek. Azok pedig szakemberek közreműködésével összegyűjtik, aztán eladják –olyan cégeknek, mint a Háda –, a befolyt pénzeket pedig különféle jótékonysági célokra fordítják. Így a beérkező ruhák minőségi áruk mind, a vásárlók számára pedig évekig kényelmes viseletet, és nem utolsó sorban egy környezetbarát alternatívát kínálnak. Ez utóbbi különösen az egyre növekvő tudatos vásárlói réteg számára fontos, akik a környezetvédelem ügyét és a fenntarthatóbb divatot használt ruha vásárlásával támogatják.

A Háda Kft. Angliából, Skóciából és Svájcból importált használt ruhái jelenleg három kategóriába sorolandók. A prémium kategóriába tartoznak az egyedi áras ruhák, a középsőbe a kilóra mért ruhák, és a harmadikba a diszkont áras termékek, melyek ára a hét előrehaladtával napról napra csökken.

Amíg az egyedi áras boltok és kilós üzletek minden hónap elején teljesen megújult árukészlettel várják vásárlóinkat, addig a diszkont üzletek árukészlete hétről hétre cserélődik.

A 100 százalékig magyar tulajdonban levő cég talán külön büszkesége, hogy a gyors növekedés és országos lefedettség ellenére, meg tudta őrizni azt a fajta családias légkört, amivel még 1995-ben indult útjára kis családi vállalkozásként. Üzleti filozófiánk középpontjában a lojális dolgozók és az egyediséget kereső, ugyanakkor tudatos vásárlók állnak.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink