A HABI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cégként 1992-ben alakult és kezdte meg működését. A HABI Kft. vevőkörét jelenleg a szaküzletek vonzáskörzetében tevékenykedő mezőgazdasági őstermelők, mezőgazdasági kis és középvállalkozások, részvénytársaságok, erdészetek, szakiskolák, illetve egyre bővülő viszonteladó partnerei jelentik.

A HABI Kft. cégfilozófiája mindig is az volt, hogy a legjobb beszerzési árak elérésén keresztül, versenyképes eladási árakon tudjunk megbízhatóan és jó minőségben alkatrészeket forgalmazni a mezőgazdasági vállalkozások számára. Ennek eredményeként mára meghatározó szereplője lettünk a magyar mezőgazdasági alkatrész kereskedelemnek.

E cél érdekében a jövőben is kiemelt feladatként kezeljük a cég vezetői és munkatársai is, az üzleti tevékenységünk színvonalának folyamatos fejlesztését, a kiskereskedelmi szaküzletek számának növelését és a maximális vevői elégedettség elérését munkánk során. Hisszük és tudjuk a HABI Kft-nél, hogy az üzleti siker kulcsa a jövőben is a vevői elégedettség, melyhez viszont nélkülözhetetlen a hosszú távú és kölcsönös előnyökre épülő jó partneri kapcsolat, ezért ennek szellemében kívánjuk tevékenységüket a jövőben is tovább folytatni.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink